Variant sahipleri listesi

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

  1. #901
    offline
    HARPAGON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ALPER
    Üyelik Tarihi
    20/08/2012
    Yer
    ISTANBUL
    Yaş
    48
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    2.036

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       ETO77 Nickli Üyeden Alıntı
    İyi gezmeler Alper yakıtta iyi değer bence bugün kışlık lastikleri yazlığa çevirdim 7.8 lt olan yakıt tüketimi bakalım şimdi kaç olacak merak ediyorum yarında güzel bir temizliğe girişecem hayırlısı bakalım

    Emrah TOPRAK
    Ben hala kisliklarlayim. Yazliklar icin jant alamadim henuz.

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ETO77 bunu beğendi
  2. #901
    offline
    HARPAGON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    2.036

       ETO77 Nickli Üyeden Alıntı
    İyi gezmeler Alper yakıtta iyi değer bence bugün kışlık lastikleri yazlığa çevirdim 7.8 lt olan yakıt tüketimi bakalım şimdi kaç olacak merak ediyorum yarında güzel bir temizliğe girişecem hayırlısı bakalım

    Emrah TOPRAK
    Ben hala kisliklarlayim. Yazliklar icin jant alamadim henuz.

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  3. #902
    offline
    Piyerloti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Eyüp Sabri
    Üyelik Tarihi
    06/02/2017
    Yer
    Rottweil / Almanya - Istanbul / Türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2013
    Mesajlar
    179
    RW MG 2008

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       ETO77 Nickli Üyeden Alıntı
    sevgili arkadaşım Olvido. Öncelikle duygu ve düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ederim ve inşallah senide en yakın zaman da listemizde görürüz. RS6 AVANT bana göre bu işin everest ( K2 ) si ve kendim için söylüyorum sadece hayal varianttan önce reno megane steyşın ondan önce reno toros oda steyşın ve sonun da hayallerim variant. 2013 yılında kafayı iyice sıyıracak seviyeye geldim variant araştırıyor, okuyor, dinliyor, izliyor, durumlarındayım, yolda giderken yanımdan geçiyor gözlerimi alamıyorum dönüp bakıyorum, park halinde görüyorum etrafını tavaf ediyorum, içerisine bakıyorum içine düşüyorum, bağajına bakıyorum kayboluyorum, passat VARİANT tır VARİANT passat tır bence başka açıklaması olamaz kardeşim ve passat VARİANT tan ibarettir. Dediğim gibi 2013 yılında kafayı bozdum mesai deki arkadaşlarım alma, etme, yapma, pişman olursun dediler durdular dinlemedim 27 Aralık 2013 günü Sivastan gittim aldım aldığım gün 800 km yol geldim tek başıma bitmesin dedim biraz daha süreyim dedim ama varianttı bekleyenler vardı çektim kapının önüne sabah olmadı eşim bindi ben bu gemiyi nasıl sürecem dedi komşum gördü benim olduğunu bilmiyordu kimin bu limizun dedi ilk gün dedim mesai ye gidecem dedim çıktım gittim nizamiyeden girdim bir komutanım durdurdu bune dedi passat demedim variant dedim güldü in dedi döndü dolaştı bindi indi güldü ne zaman aldın dedi dün dedim kaça dedi aldığım fiyata 5 milyar koydum sat bana dedi ))
    Aradan zaman geçti eşim dediki bu zamana kadar sürdüğüm en muhteşem araba diğerlerinden daha kolay sürüşü var dedi. Yapma etme alma pişman olursun diyen arkadaşlarımı teker teker bindirdim gezdik dolaştık ağızlarının sularını silmeleri için mendil tuttum 2012 sedan passatı olan arkadaşım sürmek istedi sürdü indi ve dediki arasında çok fark var dedi benim passat böyle viraja giremez dedi. Isparta Eğirdir de tek variant zamanın da benim yaptıklarımı şimdi diğer insanların yaptığını hissediyorum bütün gözlerin üzerinde olduğunu bakanın dönüp bir daha baktığını park halinde iken çok kişi yakaladım etrafında dönen içerisine bagajına bakan Aras kargo ve islamköy ekmekcisi her gördüğünde offf çeker muhabbet ederler insanı alıp gidiyor be Olvido kardeşim. Dediğim gibi 2013 senesinde çok araştırdım bilgisayarımda variant ile ilgili kayıtlar listeler resimler sürüş deneyim videoları kayıtlı bu yazıyı okuduktan sonra gece rüyasına yattım ve almamdaki en büyük etken oldu. Buraya kadar yazdıklarım yaşadıklarımın onda biri olamaz son olarak bir arkadaşımın yorumdan kesitler ekleyerek sana ve variant kullanıcılarına iyi akşamlar dilerim. sürçü lisan ettiysek affola saygılar...

    araç : passat variant 2012 model 1.4 tsi 122 hp 200 tork. comfortline manuel 6 ileri vites.
    motor ve şanzuman :
    performans sorunu yok . 5 kişi + tam bagaj + yokuş bile olsa farkeden pek bir şey yok .gayet güçlü ve hızlı. o kasaya yetmez diyenler aldanır . vites aralıkları çok kısa. araç hemen vites istiyor. 60 km hızda 5. vitesi 80 km hızda 6. vitesi istiyor. bu yüzden ivmelenmesi de çok hızlı. 1. vitesten 2. vitese atarken az nazlanıyor sonra ver coşkuyu yığılma yok hantallık yok . çalışması çok sessiz. araç düşük devirde yüksek tork sunuyor . genelde 2000 devrin altında sürüyorsunuz. hem yakıt tasarrufu hem motorun bağırmaması iyi.
    manuel şanzumanı beğendim. vites geçişleri sorunsuz . lak diye geçiyor
    geri vitese attığınızda rcd 510 ekranı kapalı da olsa açılıyor ve görsel park desteği sunuyor. arabanın simülasyonu ekranda görülüyor . sesli sensörlerin şematize edilmiş hali. yakınlaştıgınızda simülasyon çizgileri önce kahverengi sonra kırmızı olup ötüyor. Aracı 1. Ve 2. Viteste zorlayamıyorsunuz yüksek tork buna izin vermiyor. Araç önden çekmeye başlıyor. Şayet bunu yapmasa ön düzende ciddi problemler olabilir. Sonuçta bir bmw nin ön aksamı yok .
    konfor ve süspansiyon :
    180 km hıza çıkıp baktım direksiyon titremesi görüşün daralması yok . yola oturuyor viraj kabiliyeti çok başarılı.
    kokpit , döşeme ve ses sistemi :
    ses sistemi doyurucu yüksek volumde parazit yapmıyor. seviyeyi sona verdim kalite düşmedi. rcd 510 radyo -cd çaların navigasyon ve video desteği yok . sadece mp3 oynatabiliyorsunuz. sd kart , aux girişi gibi artıları var. cd ile de kullandım . bozuk yolda yine cd atmadı ses problemi olmadı. dijital klima yeterli soğutma ve ısıtmayı yapıyor. torpido kaliteli malzeme direksiyon düğmeleri çok iyi. koltukların bel destek ayarları ve ortopedik tarzı konfora katkıda bulunuyor. araç sürmeyi sevdiriyor. kokpit kısmı gayet ferah . direksiyon çok yumuşak dönüyor. hızlanınca sertleşmeye başlıyor. Bilgi ekranı gerçek zamanlı veriler sunmada başarılı . vites değişim uyarısı yağ azalması arıza uyarısı vs .
    El freni küçücük bir düğme. Ve indirmek için frene basmak zorundasınız. Çift güvenlik için düşünülmüş. Zaten debriyaja basmadan araç çalışmıyor.
    bagaj, arka kısım diz mesafesi :
    bagaj gayet büyük ve derin. arka koltuklar yatırıldığı zaman devasa bir alan oluşuyor. Taşıma kapasitesi sorun değil. iç aydınlatması yeterli .
    diz mesafesi yeterli ferah klimanın bir fanı da arkada. Arka yolcular ön fana tabi olmak zorunda değil. Tavan döşemesini beğendim. Kapıları merkezi kilitle kitleseniz bile manuel olarak arka kapılar açılabiliyor. Kaza esnasında elektronik beyin zarar görür de açılmazsa ek çıkış düşünülmüş. En büyük eksisi sürücü kısmından çocuk kilidini açma kapama tuşu yok .
    Yakıt durumu :
    Çift karakterli bir motor. Sakin yumuşak kullanımda şehir içinde 6-7,5 litre civarı yakıyor. Sert agresif süreyim derseniz spor otomobil gibi tepkileri var ama tabi ki yakacağı az 11-12 litre benzini düşünmeniz lazım.
    Uzun yolda genelde 120 km hızda 5,5-5,8 gibi değerleri var.
    SAYGILAR SEVGİLER .


    Degerli arkadasim passat ile uzun yol yapmak bir ayricaliktir güvenlidir bizler gurbetten anavatana gelirken 5 kisi 2 büypk 3 cocuk bagaj dolu ve bir de üstelik tepede tabut gibi bagaj araba bana musin demiyor jilet gibi yolda gidiyor ve yolculuk esmasinda hic de yormuyor tabii ki bu arada sürüs de önemli ve form da gördügüm sizler ekseri 1.6 motor kullaniyorsunuz kasa biraz agar oldugundab motor gücü de nitekim düsük ama gene de arabalar cok seri cekiciligi var motorlar fazla bayilmiyor biz gurbetciler ise 2.0 140 ps motorlari tercih edyoruz hem yakisi normal normal fabrika deneme ayarlari sehirici ve otoyol olarak verilerle uzun yolda yakiti hemen hemen ayni benim simdiye kadar Almanya dan isranbula yaklasik 2300 km ve o yomda ortalama 5 kisi ve yük tepe de bagaj 5.5 litre bunun hepsi otoyol ve tüzyol degil rampa ve arayollar gidis gelisli ve o yollarda araba sollayarak ilerliye biliyoruz izin demek bizler icin rahat ve güvenli yolculuk demek allah tüm araba kullanlari kazasiz belasiz arabalarini güle güle zevkle kullanmalarini nasip etain ve passat variant kullananlar hicbir zaman pisman olmayacaklarini tahmin ediyorum.
    Bu nacizhane benim fikirlerim ve senelerdir passat variant kullaniyorum ve izine geliyorum hic pisman olmadim arabamdan.

    Saygilarimla

    Piyerloti
    ETO77 ve hanguley bunu beğendi.
  4. #902
    offline
    Piyerloti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    179

       ETO77 Nickli Üyeden Alıntı
    sevgili arkadaşım Olvido. Öncelikle duygu ve düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ederim ve inşallah senide en yakın zaman da listemizde görürüz. RS6 AVANT bana göre bu işin everest ( K2 ) si ve kendim için söylüyorum sadece hayal varianttan önce reno megane steyşın ondan önce reno toros oda steyşın ve sonun da hayallerim variant. 2013 yılında kafayı iyice sıyıracak seviyeye geldim variant araştırıyor, okuyor, dinliyor, izliyor, durumlarındayım, yolda giderken yanımdan geçiyor gözlerimi alamıyorum dönüp bakıyorum, park halinde görüyorum etrafını tavaf ediyorum, içerisine bakıyorum içine düşüyorum, bağajına bakıyorum kayboluyorum, passat VARİANT tır VARİANT passat tır bence başka açıklaması olamaz kardeşim ve passat VARİANT tan ibarettir. Dediğim gibi 2013 yılında kafayı bozdum mesai deki arkadaşlarım alma, etme, yapma, pişman olursun dediler durdular dinlemedim 27 Aralık 2013 günü Sivastan gittim aldım aldığım gün 800 km yol geldim tek başıma bitmesin dedim biraz daha süreyim dedim ama varianttı bekleyenler vardı çektim kapının önüne sabah olmadı eşim bindi ben bu gemiyi nasıl sürecem dedi komşum gördü benim olduğunu bilmiyordu kimin bu limizun dedi ilk gün dedim mesai ye gidecem dedim çıktım gittim nizamiyeden girdim bir komutanım durdurdu bune dedi passat demedim variant dedim güldü in dedi döndü dolaştı bindi indi güldü ne zaman aldın dedi dün dedim kaça dedi aldığım fiyata 5 milyar koydum sat bana dedi ))
    Aradan zaman geçti eşim dediki bu zamana kadar sürdüğüm en muhteşem araba diğerlerinden daha kolay sürüşü var dedi. Yapma etme alma pişman olursun diyen arkadaşlarımı teker teker bindirdim gezdik dolaştık ağızlarının sularını silmeleri için mendil tuttum 2012 sedan passatı olan arkadaşım sürmek istedi sürdü indi ve dediki arasında çok fark var dedi benim passat böyle viraja giremez dedi. Isparta Eğirdir de tek variant zamanın da benim yaptıklarımı şimdi diğer insanların yaptığını hissediyorum bütün gözlerin üzerinde olduğunu bakanın dönüp bir daha baktığını park halinde iken çok kişi yakaladım etrafında dönen içerisine bagajına bakan Aras kargo ve islamköy ekmekcisi her gördüğünde offf çeker muhabbet ederler insanı alıp gidiyor be Olvido kardeşim. Dediğim gibi 2013 senesinde çok araştırdım bilgisayarımda variant ile ilgili kayıtlar listeler resimler sürüş deneyim videoları kayıtlı bu yazıyı okuduktan sonra gece rüyasına yattım ve almamdaki en büyük etken oldu. Buraya kadar yazdıklarım yaşadıklarımın onda biri olamaz son olarak bir arkadaşımın yorumdan kesitler ekleyerek sana ve variant kullanıcılarına iyi akşamlar dilerim. sürçü lisan ettiysek affola saygılar...

    araç : passat variant 2012 model 1.4 tsi 122 hp 200 tork. comfortline manuel 6 ileri vites.
    motor ve şanzuman :
    performans sorunu yok . 5 kişi + tam bagaj + yokuş bile olsa farkeden pek bir şey yok .gayet güçlü ve hızlı. o kasaya yetmez diyenler aldanır . vites aralıkları çok kısa. araç hemen vites istiyor. 60 km hızda 5. vitesi 80 km hızda 6. vitesi istiyor. bu yüzden ivmelenmesi de çok hızlı. 1. vitesten 2. vitese atarken az nazlanıyor sonra ver coşkuyu yığılma yok hantallık yok . çalışması çok sessiz. araç düşük devirde yüksek tork sunuyor . genelde 2000 devrin altında sürüyorsunuz. hem yakıt tasarrufu hem motorun bağırmaması iyi.
    manuel şanzumanı beğendim. vites geçişleri sorunsuz . lak diye geçiyor
    geri vitese attığınızda rcd 510 ekranı kapalı da olsa açılıyor ve görsel park desteği sunuyor. arabanın simülasyonu ekranda görülüyor . sesli sensörlerin şematize edilmiş hali. yakınlaştıgınızda simülasyon çizgileri önce kahverengi sonra kırmızı olup ötüyor. Aracı 1. Ve 2. Viteste zorlayamıyorsunuz yüksek tork buna izin vermiyor. Araç önden çekmeye başlıyor. Şayet bunu yapmasa ön düzende ciddi problemler olabilir. Sonuçta bir bmw nin ön aksamı yok .
    konfor ve süspansiyon :
    180 km hıza çıkıp baktım direksiyon titremesi görüşün daralması yok . yola oturuyor viraj kabiliyeti çok başarılı.
    kokpit , döşeme ve ses sistemi :
    ses sistemi doyurucu yüksek volumde parazit yapmıyor. seviyeyi sona verdim kalite düşmedi. rcd 510 radyo -cd çaların navigasyon ve video desteği yok . sadece mp3 oynatabiliyorsunuz. sd kart , aux girişi gibi artıları var. cd ile de kullandım . bozuk yolda yine cd atmadı ses problemi olmadı. dijital klima yeterli soğutma ve ısıtmayı yapıyor. torpido kaliteli malzeme direksiyon düğmeleri çok iyi. koltukların bel destek ayarları ve ortopedik tarzı konfora katkıda bulunuyor. araç sürmeyi sevdiriyor. kokpit kısmı gayet ferah . direksiyon çok yumuşak dönüyor. hızlanınca sertleşmeye başlıyor. Bilgi ekranı gerçek zamanlı veriler sunmada başarılı . vites değişim uyarısı yağ azalması arıza uyarısı vs .
    El freni küçücük bir düğme. Ve indirmek için frene basmak zorundasınız. Çift güvenlik için düşünülmüş. Zaten debriyaja basmadan araç çalışmıyor.
    bagaj, arka kısım diz mesafesi :
    bagaj gayet büyük ve derin. arka koltuklar yatırıldığı zaman devasa bir alan oluşuyor. Taşıma kapasitesi sorun değil. iç aydınlatması yeterli .
    diz mesafesi yeterli ferah klimanın bir fanı da arkada. Arka yolcular ön fana tabi olmak zorunda değil. Tavan döşemesini beğendim. Kapıları merkezi kilitle kitleseniz bile manuel olarak arka kapılar açılabiliyor. Kaza esnasında elektronik beyin zarar görür de açılmazsa ek çıkış düşünülmüş. En büyük eksisi sürücü kısmından çocuk kilidini açma kapama tuşu yok .
    Yakıt durumu :
    Çift karakterli bir motor. Sakin yumuşak kullanımda şehir içinde 6-7,5 litre civarı yakıyor. Sert agresif süreyim derseniz spor otomobil gibi tepkileri var ama tabi ki yakacağı az 11-12 litre benzini düşünmeniz lazım.
    Uzun yolda genelde 120 km hızda 5,5-5,8 gibi değerleri var.
    SAYGILAR SEVGİLER .


    Degerli arkadasim passat ile uzun yol yapmak bir ayricaliktir güvenlidir bizler gurbetten anavatana gelirken 5 kisi 2 büypk 3 cocuk bagaj dolu ve bir de üstelik tepede tabut gibi bagaj araba bana musin demiyor jilet gibi yolda gidiyor ve yolculuk esmasinda hic de yormuyor tabii ki bu arada sürüs de önemli ve form da gördügüm sizler ekseri 1.6 motor kullaniyorsunuz kasa biraz agar oldugundab motor gücü de nitekim düsük ama gene de arabalar cok seri cekiciligi var motorlar fazla bayilmiyor biz gurbetciler ise 2.0 140 ps motorlari tercih edyoruz hem yakisi normal normal fabrika deneme ayarlari sehirici ve otoyol olarak verilerle uzun yolda yakiti hemen hemen ayni benim simdiye kadar Almanya dan isranbula yaklasik 2300 km ve o yomda ortalama 5 kisi ve yük tepe de bagaj 5.5 litre bunun hepsi otoyol ve tüzyol degil rampa ve arayollar gidis gelisli ve o yollarda araba sollayarak ilerliye biliyoruz izin demek bizler icin rahat ve güvenli yolculuk demek allah tüm araba kullanlari kazasiz belasiz arabalarini güle güle zevkle kullanmalarini nasip etain ve passat variant kullananlar hicbir zaman pisman olmayacaklarini tahmin ediyorum.
    Bu nacizhane benim fikirlerim ve senelerdir passat variant kullaniyorum ve izine geliyorum hic pisman olmadim arabamdan.

    Saygilarimla

    Piyerloti

  5. #903
    offline
    tncy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    tuncay
    Üyelik Tarihi
    04/01/2017
    Yer
    bursa
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    Mesajlar
    4
    35 DB 2276

    Cevap: Variant sahipleri listesi

    Merhaba arkadaşlar
    Cuma günü (24.02.2017) aracımı servise götürdüm 30.000 bakıma
    ilgili arkadaş fazlasıyla ilgilendi sağ olsun, tabi aracı serviste görme şansınız yok sadece değiştirdik diyorlar sizde tamam diyorsunuz
    Araçta hiçbir problem çıkmadı servis görevlisi de çok şaşırdı sanki çıkmasının bekler gibi bu dikkatimden kaçmadı, birde arabayı güzel temizletirsen sevinirim dedim ama hiçte güzel temizlenmemişti araç
    Bakıma ek olarak güncelleme yaptılar ve anahtar pilini değiştirdiler.
    Passat Turkiye
    Konu tncy tarafından (26 02 2017 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.
    ETO77 bunu beğendi
  6. #903
    offline
    tncy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    4

    Merhaba arkadaşlar
    Cuma günü (24.02.2017) aracımı servise götürdüm 30.000 bakıma
    ilgili arkadaş fazlasıyla ilgilendi sağ olsun, tabi aracı serviste görme şansınız yok sadece değiştirdik diyorlar sizde tamam diyorsunuz
    Araçta hiçbir problem çıkmadı servis görevlisi de çok şaşırdı sanki çıkmasının bekler gibi bu dikkatimden kaçmadı, birde arabayı güzel temizletirsen sevinirim dedim ama hiçte güzel temizlenmemişti araç
    Bakıma ek olarak güncelleme yaptılar ve anahtar pilini değiştirdiler.
    Passat Turkiye

  7. #904
    offline
    femre1840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    FARUK EMRE
    Üyelik Tarihi
    03/02/2017
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    Mesajlar
    324
    06

    Cevap: Variant sahipleri listesi

    merhaba arkadaşlar dün aldım aracımı benide listeye eklerseniz sevinirim.

    Faruk Emre - Ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg beyaz
    ETO77 bunu beğendi
  8. #904
    offline
    femre1840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    324

    merhaba arkadaşlar dün aldım aracımı benide listeye eklerseniz sevinirim.

    Faruk Emre - Ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg beyaz

  9. #905
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emrah TOPRAK
    Üyelik Tarihi
    22/12/2013
    Yer
    ısparta / merzifon
    Yaş
    47
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    1.010
    32 E 2968

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       femre1840 Nickli Üyeden Alıntı
    merhaba arkadaşlar dün aldım aracımı benide listeye eklerseniz sevinirim.

    Faruk Emre - Ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg beyaz
    Hayırlı uğurlu olsun Emre Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah doğru tercih yaptığını ileriki günlerde göreceksin şüphen olmasın bazı kişiler yadırgayacak keşke almasaydın diyecek o diyen kişileri biraz gezdir bakalım sonra ne diyecekler selamlar

    Emrah TOPRAK
  10. #905
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    1.010

       femre1840 Nickli Üyeden Alıntı
    merhaba arkadaşlar dün aldım aracımı benide listeye eklerseniz sevinirim.

    Faruk Emre - Ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg beyaz
    Hayırlı uğurlu olsun Emre Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah doğru tercih yaptığını ileriki günlerde göreceksin şüphen olmasın bazı kişiler yadırgayacak keşke almasaydın diyecek o diyen kişileri biraz gezdir bakalım sonra ne diyecekler selamlar

    Emrah TOPRAK

  11. #906
    offline
    femre1840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    FARUK EMRE
    Üyelik Tarihi
    03/02/2017
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    Mesajlar
    324
    06

    Cevap: Variant sahipleri listesi

    teşekkürler.
    neden sw diyenler çoktu almadan,bende 7 yıldır sw ye biniyoruz alıştık diyordum ve kimseyi dinlemedim aldım
    bikaç sıkıntılarımız var ama çözülmeyecek şekilde değiller.
    dsg de titreme var araç 83 binde ve servis kayıtlarında dsg ile ilgili kayıt yok,önceki sahibi anlamıyordu heralde titremenin sıkıntı olduğunu.
    yetkili servise sordum iyiniyetle hallderiz dediler.
    bugünde lastik değiştirdim ve lastikçi ön amartisörlerde yağ kaçağı olduğunu ömrünü tamamlamış olabileceğini söyledi.
    alırken farketmemiştik.şimdi yetkilide ne kadar masraf çıkarır amartisörler ya da dışarıda yaptırsam iyiniyet garantisi bozulurmu?
    anlarlarmı dışarıda yaptırdığımı?
  12. #906
    offline
    femre1840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    324

    teşekkürler.
    neden sw diyenler çoktu almadan,bende 7 yıldır sw ye biniyoruz alıştık diyordum ve kimseyi dinlemedim aldım
    bikaç sıkıntılarımız var ama çözülmeyecek şekilde değiller.
    dsg de titreme var araç 83 binde ve servis kayıtlarında dsg ile ilgili kayıt yok,önceki sahibi anlamıyordu heralde titremenin sıkıntı olduğunu.
    yetkili servise sordum iyiniyetle hallderiz dediler.
    bugünde lastik değiştirdim ve lastikçi ön amartisörlerde yağ kaçağı olduğunu ömrünü tamamlamış olabileceğini söyledi.
    alırken farketmemiştik.şimdi yetkilide ne kadar masraf çıkarır amartisörler ya da dışarıda yaptırsam iyiniyet garantisi bozulurmu?
    anlarlarmı dışarıda yaptırdığımı?

  13. #907
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emrah TOPRAK
    Üyelik Tarihi
    22/12/2013
    Yer
    ısparta / merzifon
    Yaş
    47
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    1.010
    32 E 2968

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       femre1840 Nickli Üyeden Alıntı
    teşekkürler.
    neden sw diyenler çoktu almadan,bende 7 yıldır sw ye biniyoruz alıştık diyordum ve kimseyi dinlemedim aldım
    bikaç sıkıntılarımız var ama çözülmeyecek şekilde değiller.
    dsg de titreme var araç 83 binde ve servis kayıtlarında dsg ile ilgili kayıt yok,önceki sahibi anlamıyordu heralde titremenin sıkıntı olduğunu.
    yetkili servise sordum iyiniyetle hallderiz dediler.
    bugünde lastik değiştirdim ve lastikçi ön amartisörlerde yağ kaçağı olduğunu ömrünü tamamlamış olabileceğini söyledi.
    alırken farketmemiştik.şimdi yetkilide ne kadar masraf çıkarır amartisörler ya da dışarıda yaptırsam iyiniyet garantisi bozulurmu?
    anlarlarmı dışarıda yaptırdığımı?
    Bence şahsi görüşüm yetkili servis kardeşim tamam fazladan ücret falan veriyoruz lakin araçlarımız daha yeni adamlar işini dört dörtlük yaptığı sürece yetkili servisten şaşmam haaaa araç eski model olursa artık sağı solu oynamaya başlarsa o zaman çıkarım dışarıya

    Emrah TOPRAK
  14. #907
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    1.010

       femre1840 Nickli Üyeden Alıntı
    teşekkürler.
    neden sw diyenler çoktu almadan,bende 7 yıldır sw ye biniyoruz alıştık diyordum ve kimseyi dinlemedim aldım
    bikaç sıkıntılarımız var ama çözülmeyecek şekilde değiller.
    dsg de titreme var araç 83 binde ve servis kayıtlarında dsg ile ilgili kayıt yok,önceki sahibi anlamıyordu heralde titremenin sıkıntı olduğunu.
    yetkili servise sordum iyiniyetle hallderiz dediler.
    bugünde lastik değiştirdim ve lastikçi ön amartisörlerde yağ kaçağı olduğunu ömrünü tamamlamış olabileceğini söyledi.
    alırken farketmemiştik.şimdi yetkilide ne kadar masraf çıkarır amartisörler ya da dışarıda yaptırsam iyiniyet garantisi bozulurmu?
    anlarlarmı dışarıda yaptırdığımı?
    Bence şahsi görüşüm yetkili servis kardeşim tamam fazladan ücret falan veriyoruz lakin araçlarımız daha yeni adamlar işini dört dörtlük yaptığı sürece yetkili servisten şaşmam haaaa araç eski model olursa artık sağı solu oynamaya başlarsa o zaman çıkarım dışarıya

    Emrah TOPRAK

  15. #908
    offline
    femre1840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    FARUK EMRE
    Üyelik Tarihi
    03/02/2017
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    Mesajlar
    324
    06

    Cevap: Variant sahipleri listesi

    haklısınız.yarın bi kaç servisi arayıp fiyat alayım ön 2 amortisör ve işçilik dahil.
    ETO77 bunu beğendi
  16. #908
    offline
    femre1840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    324

    haklısınız.yarın bi kaç servisi arayıp fiyat alayım ön 2 amortisör ve işçilik dahil.

  17. #909
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emrah TOPRAK
    Üyelik Tarihi
    22/12/2013
    Yer
    ısparta / merzifon
    Yaş
    47
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    1.010
    32 E 2968

    Cevap: Variant sahipleri listesi

    1: ahmet akbaş – bursa – 2011 – variant b7 comfortline 1.4 tsi gümüş gri

    2: ahmet vargelen - prag - 2011 - variant b6 confortline 2.0 tdı dsg siyah

    3: Ahmet yarar - ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg beyaz

    4: ali eren - istanbul / beykoz - 2010 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg derin siyah

    5: alpaslan şener - İstanbul - 2015 - variant b8 Comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    6: alper aytar - balıkesir - 2006 - variant comfortline 2.0 tdi manuel siyah

    7: alper Gülhan - Istanbul - 2012 - variant b7 highline 1.4 tsi dsg gece mavisi

    8: arkın - izmir - 2016 - variant b8 highline 1.6 tdi dsg Rline tungsten gri

    9: batuhan aydemir - istanbul - 2013 - variant b7 highline 1.6 tdi manuel beyaz

    10: baturay - istanbul - 2016 - variant b8 comfortline 1.4 tsi dsg tungsten gri

    11: bengü arikök – istanbul – 2011 – variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg gri

    12: berk – ankara – 2014 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg kahverengi / bej

    13: bilal - istanbul - 2016 - variant b8 highline 1.6 tdi dsg beyaz

    14: bora alper - mersin - 2012 - variant b7 highline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    15: burak özdemir – istanbul / mertel – 2014 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg beyaz

    16: burçin sözer - istanbul - 2013 - variant b7 highline 1.6 tdi manuel gece mavisi

    17: caner kurt - ankara - 2011 - variant b7 comfortline 1.6 tdi şeker beyazı

    18: celal totcu - ankara - 2008 - variant b6 highline 2.0 tdi dsg koyu kahverengi

    19: cenk - ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg metalik mavi

    20: devrim sağlam – istanbul – 2014 – variant b7 highline 1.6 tdi dsg gri

    21: emrah toprak - ısparta - 2012 - variant b7 comfortline 1.4 tsi manuel şeker beyazi

    22: emre – istanbul – 2011 – variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg uranüs gri

    23: emre kaman - eskişehir - 2013 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg derin siyah

    24: dinçer kaya - İstanbul - 2016 - variant b8 highline 1,6 tdi dsg tungden gri

    25: faruk Emre - Ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg beyaz

    26: fatih - izmir - 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg saf beyaz

    27: fatih alp - bursa/inegöl - 2009 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg demir gri

    28: feyim - londra - 2006 - variant sport 2.0 tdi dsg lacivert

    29: gökhan akaydin – muğla - 2009 - variant b6 rline edition 2.0 tdi manuel mokka kahve

    30: hakan - bursa - 2010 - variant b6 comfortline 1.4 tsi manuel siyah

    31: halil can – mersin – 2012 – variant b7 comfortline 1.6 tdi manuel sari

    32: halit bebek - ankara - 2010 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg derin siya

    33: hüseyin yüksel – diyarbakir – 2012 – variant b7 comfortline 1.4 tsi manuel şeker beyazi

    34: ibrahim acı - adana - 2012 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg uranus gri

    35: ibrahim tok - istanbul - 2011 - variant b7 comfortline 1.4 tsi manuel gri

    36: köktürk - istanbul - 2013 - variant b7 highline 1.6 tdi dsg şeker beyazı

    37: kutluay selçuk - ankara - 2012 – variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg - refleks gümüş

    38: levent duran – izmit – 2015 – variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    39: mehmet atlıhan - viyana / ankara - 2012 - variant b7 sky 2.0 tdi dsg beyaz

    40: mert köseoğlu - ereğli - 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg beyaz

    41: mert şahin – istanbul – 2013 – variant comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    42: metin - manisa - 2013 - variant b7 highline 1.4 tsi dsg beyaz

    43: murat – antalya - 2012 – variant b7 comfortline manuel şeker beyazi

    44: murat bektaş – istanbul – 2013 – variant b7 highline 1.4 tsi dsg kahverengi / bej

    45: mustafa ekeke – antalya – 2009 – variant b6 comfortline 1.4 dsg derin siyah

    46: mustafa serhan – ordu – 2015 – variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg crimson kırmızı

    47: nasuh dörter - istanbul - 2016 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazı

    48: oğuz - bursa - 2016 - sedan b8 highline 1.4 tsi dsg tunsten gri

    49: orhan baktıaya - mersin - 2013 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    50: ömer faruk ünsalan - istanbul - 2012 - variant b7 comfortline 1.4 tsi manüel şeker beyazı

    51: ömer göçer - tokat - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg şeker beyazı

    52: özgür – antalya – 2011 – variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazi

    53: özgür özbek - ankara - 2011 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg derin siyah

    54: sedat ünsal - istanbul / tuzla - 2012 - variant b7 comfortline manuel 1.6 tdi

    55: sercan - adana - 2016 - variant b8 highline 1.6 tdı dsg saf beyaz

    56: serkan - antalya - 2008 - variant highline 2.0 tdi dsg derin siyah

    57: süleyman demir – ankara – 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi harward mavi

    58: şahan sökmensüer - ankara - 2011 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    59: şerif – istanbul – 2012 – variant b7 comfortline manuel 1.6 tdi gece mavisi

    60: tarık - bursa - 2015 - variant b8 comfortline manuel 1.6 tdi Tungsten Gri

    61: Tuncay ekinci - bursa - 2015 - variant b8 comfortline Manuel 1.4 tsi tungsten gri

    62: ümit ak - istanbul - 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg metalik harward mavi

    63: yalcin - Istanbul- 2015 - Variant B8 Comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    64: yasin - istanbul - 2011 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    65: yusuf demir – ankara – 2015 – variant b8 comfortline 1.6 tdi derin siyah

    66: yusuf demir - tekirdağ - 2014 - variant b7 highline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    Ankaradan Faruk Emre kardeşimiz de variantı ile aramıza katılmıştır. Kendisine ve sizlere kazasız belasız günler geceler dilerim.
    ozgurozbek bunu beğendi
  18. #909
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    1.010

    1: ahmet akbaş – bursa – 2011 – variant b7 comfortline 1.4 tsi gümüş gri

    2: ahmet vargelen - prag - 2011 - variant b6 confortline 2.0 tdı dsg siyah

    3: Ahmet yarar - ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg beyaz

    4: ali eren - istanbul / beykoz - 2010 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg derin siyah

    5: alpaslan şener - İstanbul - 2015 - variant b8 Comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    6: alper aytar - balıkesir - 2006 - variant comfortline 2.0 tdi manuel siyah

    7: alper Gülhan - Istanbul - 2012 - variant b7 highline 1.4 tsi dsg gece mavisi

    8: arkın - izmir - 2016 - variant b8 highline 1.6 tdi dsg Rline tungsten gri

    9: batuhan aydemir - istanbul - 2013 - variant b7 highline 1.6 tdi manuel beyaz

    10: baturay - istanbul - 2016 - variant b8 comfortline 1.4 tsi dsg tungsten gri

    11: bengü arikök – istanbul – 2011 – variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg gri

    12: berk – ankara – 2014 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg kahverengi / bej

    13: bilal - istanbul - 2016 - variant b8 highline 1.6 tdi dsg beyaz

    14: bora alper - mersin - 2012 - variant b7 highline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    15: burak özdemir – istanbul / mertel – 2014 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg beyaz

    16: burçin sözer - istanbul - 2013 - variant b7 highline 1.6 tdi manuel gece mavisi

    17: caner kurt - ankara - 2011 - variant b7 comfortline 1.6 tdi şeker beyazı

    18: celal totcu - ankara - 2008 - variant b6 highline 2.0 tdi dsg koyu kahverengi

    19: cenk - ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg metalik mavi

    20: devrim sağlam – istanbul – 2014 – variant b7 highline 1.6 tdi dsg gri

    21: emrah toprak - ısparta - 2012 - variant b7 comfortline 1.4 tsi manuel şeker beyazi

    22: emre – istanbul – 2011 – variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg uranüs gri

    23: emre kaman - eskişehir - 2013 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg derin siyah

    24: dinçer kaya - İstanbul - 2016 - variant b8 highline 1,6 tdi dsg tungden gri

    25: faruk Emre - Ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg beyaz

    26: fatih - izmir - 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg saf beyaz

    27: fatih alp - bursa/inegöl - 2009 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg demir gri

    28: feyim - londra - 2006 - variant sport 2.0 tdi dsg lacivert

    29: gökhan akaydin – muğla - 2009 - variant b6 rline edition 2.0 tdi manuel mokka kahve

    30: hakan - bursa - 2010 - variant b6 comfortline 1.4 tsi manuel siyah

    31: halil can – mersin – 2012 – variant b7 comfortline 1.6 tdi manuel sari

    32: halit bebek - ankara - 2010 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg derin siya

    33: hüseyin yüksel – diyarbakir – 2012 – variant b7 comfortline 1.4 tsi manuel şeker beyazi

    34: ibrahim acı - adana - 2012 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg uranus gri

    35: ibrahim tok - istanbul - 2011 - variant b7 comfortline 1.4 tsi manuel gri

    36: köktürk - istanbul - 2013 - variant b7 highline 1.6 tdi dsg şeker beyazı

    37: kutluay selçuk - ankara - 2012 – variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg - refleks gümüş

    38: levent duran – izmit – 2015 – variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    39: mehmet atlıhan - viyana / ankara - 2012 - variant b7 sky 2.0 tdi dsg beyaz

    40: mert köseoğlu - ereğli - 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg beyaz

    41: mert şahin – istanbul – 2013 – variant comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    42: metin - manisa - 2013 - variant b7 highline 1.4 tsi dsg beyaz

    43: murat – antalya - 2012 – variant b7 comfortline manuel şeker beyazi

    44: murat bektaş – istanbul – 2013 – variant b7 highline 1.4 tsi dsg kahverengi / bej

    45: mustafa ekeke – antalya – 2009 – variant b6 comfortline 1.4 dsg derin siyah

    46: mustafa serhan – ordu – 2015 – variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg crimson kırmızı

    47: nasuh dörter - istanbul - 2016 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazı

    48: oğuz - bursa - 2016 - sedan b8 highline 1.4 tsi dsg tunsten gri

    49: orhan baktıaya - mersin - 2013 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    50: ömer faruk ünsalan - istanbul - 2012 - variant b7 comfortline 1.4 tsi manüel şeker beyazı

    51: ömer göçer - tokat - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg şeker beyazı

    52: özgür – antalya – 2011 – variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazi

    53: özgür özbek - ankara - 2011 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg derin siyah

    54: sedat ünsal - istanbul / tuzla - 2012 - variant b7 comfortline manuel 1.6 tdi

    55: sercan - adana - 2016 - variant b8 highline 1.6 tdı dsg saf beyaz

    56: serkan - antalya - 2008 - variant highline 2.0 tdi dsg derin siyah

    57: süleyman demir – ankara – 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi harward mavi

    58: şahan sökmensüer - ankara - 2011 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    59: şerif – istanbul – 2012 – variant b7 comfortline manuel 1.6 tdi gece mavisi

    60: tarık - bursa - 2015 - variant b8 comfortline manuel 1.6 tdi Tungsten Gri

    61: Tuncay ekinci - bursa - 2015 - variant b8 comfortline Manuel 1.4 tsi tungsten gri

    62: ümit ak - istanbul - 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg metalik harward mavi

    63: yalcin - Istanbul- 2015 - Variant B8 Comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    64: yasin - istanbul - 2011 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    65: yusuf demir – ankara – 2015 – variant b8 comfortline 1.6 tdi derin siyah

    66: yusuf demir - tekirdağ - 2014 - variant b7 highline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    Ankaradan Faruk Emre kardeşimiz de variantı ile aramıza katılmıştır. Kendisine ve sizlere kazasız belasız günler geceler dilerim.

  19. #910
    offline
    murat_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Murat KORKMAZ
    Üyelik Tarihi
    08/03/2017
    Yer
    izmir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    2
    07LFT26

    Cevap: Variant sahipleri listesi

    Herkese selamlar, İzmir'den Murat Korkmaz
    2012 B7 Variant TSI 1.4 Dsg Highline Şeker Beyazı olarak benide listeye ekleyebilirsiniz.
    ETO77 bunu beğendi
  20. #910
    offline
    murat_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    2

    Herkese selamlar, İzmir'den Murat Korkmaz
    2012 B7 Variant TSI 1.4 Dsg Highline Şeker Beyazı olarak benide listeye ekleyebilirsiniz.

  21. #911
    offline
    servetöztürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    servet
    Üyelik Tarihi
    11/03/2017
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    Mesajlar
    1
    70 AG 475

    Cevap: Variant sahipleri listesi

    Arkadaşlar merhaba.
    Uzun süredir hayalini kurduğum Variant'ımı 2 ay önce aldım
    Servet Öztürk Çengelköy/İstanbul
    Passat Variant 2015 B8 DSG/1.6 TDI Bluemotion Comfortline
    ETO77 bunu beğendi
  22. #911
    offline
    servetöztürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    1

    Arkadaşlar merhaba.
    Uzun süredir hayalini kurduğum Variant'ımı 2 ay önce aldım
    Servet Öztürk Çengelköy/İstanbul
    Passat Variant 2015 B8 DSG/1.6 TDI Bluemotion Comfortline

  23. #912
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emrah TOPRAK
    Üyelik Tarihi
    22/12/2013
    Yer
    ısparta / merzifon
    Yaş
    47
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    1.010
    32 E 2968

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       servetöztürk Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar merhaba.
    Uzun süredir hayalini kurduğum Variant'ımı 2 ay önce aldım
    Servet Öztürk Çengelköy/İstanbul
    Passat Variant 2015 B8 DSG/1.6 TDI Bluemotion Comfortline
    Servet bey merhaba Aramıza hoşgeldin Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah renginide belirtirmisin akşam listenmizi güncellerim

    Emrah TOPRAK
  24. #912
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    1.010

       servetöztürk Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar merhaba.
    Uzun süredir hayalini kurduğum Variant'ımı 2 ay önce aldım
    Servet Öztürk Çengelköy/İstanbul
    Passat Variant 2015 B8 DSG/1.6 TDI Bluemotion Comfortline
    Servet bey merhaba Aramıza hoşgeldin Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah renginide belirtirmisin akşam listenmizi güncellerim

    Emrah TOPRAK

  25. #913
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emrah TOPRAK
    Üyelik Tarihi
    22/12/2013
    Yer
    ısparta / merzifon
    Yaş
    47
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    1.010
    32 E 2968

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       murat_k Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese selamlar, İzmir'den Murat Korkmaz
    2012 B7 Variant TSI 1.4 Dsg Highline Şeker Beyazı olarak benide listeye ekleyebilirsiniz.
    Murat bey Aramıza hoşgeldiniz allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah

    Emrah TOPRAK
  26. #913
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    1.010

       murat_k Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese selamlar, İzmir'den Murat Korkmaz
    2012 B7 Variant TSI 1.4 Dsg Highline Şeker Beyazı olarak benide listeye ekleyebilirsiniz.
    Murat bey Aramıza hoşgeldiniz allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah

    Emrah TOPRAK

  27. #914
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emrah TOPRAK
    Üyelik Tarihi
    22/12/2013
    Yer
    ısparta / merzifon
    Yaş
    47
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    1.010
    32 E 2968

    Cevap: Variant sahipleri listesi

    1: ahmet akbaş – bursa – 2011 – variant b7 comfortline 1.4 tsi gümüş gri

    2: ahmet vargelen - prag - 2011 - variant b6 confortline 2.0 tdı dsg siyah

    3: Ahmet yarar - ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg beyaz

    4: ali eren - istanbul / beykoz - 2010 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg derin siyah

    5: alpaslan şener - İstanbul - 2015 - variant b8 Comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    6: alper aytar - balıkesir - 2006 - variant comfortline 2.0 tdi manuel siyah

    7: alper Gülhan - Istanbul - 2012 - variant b7 highline 1.4 tsi dsg gece mavisi

    8: arkın - izmir - 2016 - variant b8 highline 1.6 tdi dsg Rline tungsten gri

    9: batuhan aydemir - istanbul - 2013 - variant b7 highline 1.6 tdi manuel beyaz

    10: baturay - istanbul - 2016 - variant b8 comfortline 1.4 tsi dsg tungsten gri

    11: bengü arikök – istanbul – 2011 – variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg gri

    12: berk – ankara – 2014 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg kahverengi / bej

    13: bilal - istanbul - 2016 - variant b8 highline 1.6 tdi dsg beyaz

    14: bora alper - mersin - 2012 - variant b7 highline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    15: burak özdemir – istanbul / mertel – 2014 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg beyaz

    16: burçin sözer - istanbul - 2013 - variant b7 highline 1.6 tdi manuel gece mavisi

    17: caner kurt - ankara - 2011 - variant b7 comfortline 1.6 tdi şeker beyazı

    18: celal totcu - ankara - 2008 - variant b6 highline 2.0 tdi dsg koyu kahverengi

    19: cenk - ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg metalik mavi

    20: devrim sağlam – istanbul – 2014 – variant b7 highline 1.6 tdi dsg gri

    21: emrah toprak - ısparta - 2012 - variant b7 comfortline 1.4 tsi manuel şeker beyazi

    22: emre – istanbul – 2011 – variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg uranüs gri

    23: emre kaman - eskişehir - 2013 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg derin siyah

    24: dinçer kaya - İstanbul - 2016 - variant b8 highline 1,6 tdi dsg tungden gri

    25: faruk Emre - Ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg beyaz

    26: fatih - izmir - 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg saf beyaz

    27: fatih alp - bursa/inegöl - 2009 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg demir gri

    28: feyim - londra - 2006 - variant sport 2.0 tdi dsg lacivert

    29: gökhan akaydin – muğla - 2009 - variant b6 rline edition 2.0 tdi manuel mokka kahve

    30: hakan - bursa - 2010 - variant b6 comfortline 1.4 tsi manuel siyah

    31: halil can – mersin – 2012 – variant b7 comfortline 1.6 tdi manuel sari

    32: halit bebek - ankara - 2010 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg derin siya

    33: hüseyin yüksel – diyarbakir – 2012 – variant b7 comfortline 1.4 tsi manuel şeker beyazi

    34: ibrahim acı - adana - 2012 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg uranus gri

    35: ibrahim tok - istanbul - 2011 - variant b7 comfortline 1.4 tsi manuel gri

    36: köktürk - istanbul - 2013 - variant b7 highline 1.6 tdi dsg şeker beyazı

    37: kutluay selçuk - ankara - 2012 – variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg - refleks gümüş

    38: levent duran – izmit – 2015 – variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    39: mehmet atlıhan - viyana / ankara - 2012 - variant b7 sky 2.0 tdi dsg beyaz

    40: mert köseoğlu - ereğli - 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg beyaz

    41: mert şahin – istanbul – 2013 – variant comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    42: metin - manisa - 2013 - variant b7 highline 1.4 tsi dsg beyaz

    43: murat – antalya - 2012 – variant b7 comfortline manuel şeker beyazi

    44: murat bektaş – istanbul – 2013 – variant b7 highline 1.4 tsi dsg kahverengi / bej

    45: murat korkmaz - izmir - 2012 - variant b7 highline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    46: mustafa ekeke – antalya – 2009 – variant b6 comfortline 1.4 dsg derin siyah

    47: mustafa serhan – ordu – 2015 – variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg crimson kırmızı

    48: nasuh dörter - istanbul - 2016 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazı

    49: oğuz - bursa - 2016 - sedan b8 highline 1.4 tsi dsg tunsten gri

    50: orhan baktıaya - mersin - 2013 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    51: ömer faruk ünsalan - istanbul - 2012 - variant b7 comfortline 1.4 tsi manüel şeker beyazı

    52: ömer göçer - tokat - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg şeker beyazı

    53: özgür – antalya – 2011 – variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazi

    54: özgür özbek - ankara - 2011 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg derin siyah

    55: sedat ünsal - istanbul / tuzla - 2012 - variant b7 comfortline manuel 1.6 tdi

    56: sercan - adana - 2016 - variant b8 highline 1.6 tdı dsg saf beyaz

    57: serkan - antalya - 2008 - variant highline 2.0 tdi dsg derin siyah

    58: servet öztürk - istanbul - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg beyaz

    59: süleyman demir – ankara – 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi harward mavi

    60: şahan sökmensüer - ankara - 2011 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    61: şerif – istanbul – 2012 – variant b7 comfortline manuel 1.6 tdi gece mavisi

    62: tarık - bursa - 2015 - variant b8 comfortline manuel 1.6 tdi Tungsten Gri

    63: Tuncay ekinci - bursa - 2015 - variant b8 comfortline Manuel 1.4 tsi tungsten gri

    64: ümit ak - istanbul - 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg metalik harward mavi

    65: yalcin - Istanbul- 2015 - Variant B8 Comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    66: yasin - istanbul - 2011 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    67: yusuf demir – ankara – 2015 – variant b8 comfortline 1.6 tdi derin siyah

    68: yusuf demir - tekirdağ - 2014 - variant b7 highline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    izmirden murat korkmaz ve istanbul çengelköyden servet öztürk arkadaşlarımız da aramıza katılmıştır maşallah diyelim gün geçtikce listemiz genişliyor ve variant çoğalıyor sevmeye mi başladı ne millet bu varianttı
  28. #914
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    1.010

    1: ahmet akbaş – bursa – 2011 – variant b7 comfortline 1.4 tsi gümüş gri

    2: ahmet vargelen - prag - 2011 - variant b6 confortline 2.0 tdı dsg siyah

    3: Ahmet yarar - ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg beyaz

    4: ali eren - istanbul / beykoz - 2010 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg derin siyah

    5: alpaslan şener - İstanbul - 2015 - variant b8 Comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    6: alper aytar - balıkesir - 2006 - variant comfortline 2.0 tdi manuel siyah

    7: alper Gülhan - Istanbul - 2012 - variant b7 highline 1.4 tsi dsg gece mavisi

    8: arkın - izmir - 2016 - variant b8 highline 1.6 tdi dsg Rline tungsten gri

    9: batuhan aydemir - istanbul - 2013 - variant b7 highline 1.6 tdi manuel beyaz

    10: baturay - istanbul - 2016 - variant b8 comfortline 1.4 tsi dsg tungsten gri

    11: bengü arikök – istanbul – 2011 – variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg gri

    12: berk – ankara – 2014 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg kahverengi / bej

    13: bilal - istanbul - 2016 - variant b8 highline 1.6 tdi dsg beyaz

    14: bora alper - mersin - 2012 - variant b7 highline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    15: burak özdemir – istanbul / mertel – 2014 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg beyaz

    16: burçin sözer - istanbul - 2013 - variant b7 highline 1.6 tdi manuel gece mavisi

    17: caner kurt - ankara - 2011 - variant b7 comfortline 1.6 tdi şeker beyazı

    18: celal totcu - ankara - 2008 - variant b6 highline 2.0 tdi dsg koyu kahverengi

    19: cenk - ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg metalik mavi

    20: devrim sağlam – istanbul – 2014 – variant b7 highline 1.6 tdi dsg gri

    21: emrah toprak - ısparta - 2012 - variant b7 comfortline 1.4 tsi manuel şeker beyazi

    22: emre – istanbul – 2011 – variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg uranüs gri

    23: emre kaman - eskişehir - 2013 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg derin siyah

    24: dinçer kaya - İstanbul - 2016 - variant b8 highline 1,6 tdi dsg tungden gri

    25: faruk Emre - Ankara - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg beyaz

    26: fatih - izmir - 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg saf beyaz

    27: fatih alp - bursa/inegöl - 2009 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg demir gri

    28: feyim - londra - 2006 - variant sport 2.0 tdi dsg lacivert

    29: gökhan akaydin – muğla - 2009 - variant b6 rline edition 2.0 tdi manuel mokka kahve

    30: hakan - bursa - 2010 - variant b6 comfortline 1.4 tsi manuel siyah

    31: halil can – mersin – 2012 – variant b7 comfortline 1.6 tdi manuel sari

    32: halit bebek - ankara - 2010 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg derin siya

    33: hüseyin yüksel – diyarbakir – 2012 – variant b7 comfortline 1.4 tsi manuel şeker beyazi

    34: ibrahim acı - adana - 2012 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg uranus gri

    35: ibrahim tok - istanbul - 2011 - variant b7 comfortline 1.4 tsi manuel gri

    36: köktürk - istanbul - 2013 - variant b7 highline 1.6 tdi dsg şeker beyazı

    37: kutluay selçuk - ankara - 2012 – variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg - refleks gümüş

    38: levent duran – izmit – 2015 – variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    39: mehmet atlıhan - viyana / ankara - 2012 - variant b7 sky 2.0 tdi dsg beyaz

    40: mert köseoğlu - ereğli - 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg beyaz

    41: mert şahin – istanbul – 2013 – variant comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    42: metin - manisa - 2013 - variant b7 highline 1.4 tsi dsg beyaz

    43: murat – antalya - 2012 – variant b7 comfortline manuel şeker beyazi

    44: murat bektaş – istanbul – 2013 – variant b7 highline 1.4 tsi dsg kahverengi / bej

    45: murat korkmaz - izmir - 2012 - variant b7 highline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    46: mustafa ekeke – antalya – 2009 – variant b6 comfortline 1.4 dsg derin siyah

    47: mustafa serhan – ordu – 2015 – variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg crimson kırmızı

    48: nasuh dörter - istanbul - 2016 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazı

    49: oğuz - bursa - 2016 - sedan b8 highline 1.4 tsi dsg tunsten gri

    50: orhan baktıaya - mersin - 2013 - variant b7 comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    51: ömer faruk ünsalan - istanbul - 2012 - variant b7 comfortline 1.4 tsi manüel şeker beyazı

    52: ömer göçer - tokat - 2013 - variant b7 comfortline 1,6 tdi dsg şeker beyazı

    53: özgür – antalya – 2011 – variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazi

    54: özgür özbek - ankara - 2011 - variant b6 comfortline 1.4 tsi dsg derin siyah

    55: sedat ünsal - istanbul / tuzla - 2012 - variant b7 comfortline manuel 1.6 tdi

    56: sercan - adana - 2016 - variant b8 highline 1.6 tdı dsg saf beyaz

    57: serkan - antalya - 2008 - variant highline 2.0 tdi dsg derin siyah

    58: servet öztürk - istanbul - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg beyaz

    59: süleyman demir – ankara – 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi harward mavi

    60: şahan sökmensüer - ankara - 2011 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    61: şerif – istanbul – 2012 – variant b7 comfortline manuel 1.6 tdi gece mavisi

    62: tarık - bursa - 2015 - variant b8 comfortline manuel 1.6 tdi Tungsten Gri

    63: Tuncay ekinci - bursa - 2015 - variant b8 comfortline Manuel 1.4 tsi tungsten gri

    64: ümit ak - istanbul - 2015 - variant b8 comfortline 1.6 tdi dsg metalik harward mavi

    65: yalcin - Istanbul- 2015 - Variant B8 Comfortline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    66: yasin - istanbul - 2011 - variant b7 comfortline 1.4 tsi dsg şeker beyazı

    67: yusuf demir – ankara – 2015 – variant b8 comfortline 1.6 tdi derin siyah

    68: yusuf demir - tekirdağ - 2014 - variant b7 highline 1.6 tdi dsg şeker beyazi

    izmirden murat korkmaz ve istanbul çengelköyden servet öztürk arkadaşlarımız da aramıza katılmıştır maşallah diyelim gün geçtikce listemiz genişliyor ve variant çoğalıyor sevmeye mi başladı ne millet bu varianttı

  29. #915
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emrah TOPRAK
    Üyelik Tarihi
    22/12/2013
    Yer
    ısparta / merzifon
    Yaş
    47
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    1.010
    32 E 2968

    Cevap: Variant sahipleri listesi

    sevgili arkadaşlarım bugunki yağmurlu havada gezmemde aracın çamurluğundaki alt taraflarındaki çamurları falan temizlemesi amacıyla yoldaki su birikintilerine girip çıktım lakin herhalde biraz hızlı girdim sonuçta alt korumam kırıldı. Ön tarafa monteli sert plastik kısım ve sol tarafdaki alt korumanın yarısına yakını yere düşmüş bende bıçakla o parçaları kestim ve attım. Şimdi araç kaskolu çoğu kişi bu sebapden dolayı kaskoyu bozdurmana değmez falan diyecek lakin ben kaskoya 5 senedir para veriyorum kaskonun bozulup bozulmamasıda pek umrumda değil sadece merak ettiği konu bu parçaları kasko değiştirir mi arkadaşlar ayrıca sağ ön farım da çatlak var çok belli değil ama var uzun zamandır aklımda idi bununla beraber servise gidip değişimleri yaptırmak istiyorum prosödür nasıl işler ne yapmam lazım pek bilgim yok var sa bilgisi olan bir yol gösterirse sevinirim kalın sağlıcakla
    tuncay777 bunu beğendi
  30. #915
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    1.010

    sevgili arkadaşlarım bugunki yağmurlu havada gezmemde aracın çamurluğundaki alt taraflarındaki çamurları falan temizlemesi amacıyla yoldaki su birikintilerine girip çıktım lakin herhalde biraz hızlı girdim sonuçta alt korumam kırıldı. Ön tarafa monteli sert plastik kısım ve sol tarafdaki alt korumanın yarısına yakını yere düşmüş bende bıçakla o parçaları kestim ve attım. Şimdi araç kaskolu çoğu kişi bu sebapden dolayı kaskoyu bozdurmana değmez falan diyecek lakin ben kaskoya 5 senedir para veriyorum kaskonun bozulup bozulmamasıda pek umrumda değil sadece merak ettiği konu bu parçaları kasko değiştirir mi arkadaşlar ayrıca sağ ön farım da çatlak var çok belli değil ama var uzun zamandır aklımda idi bununla beraber servise gidip değişimleri yaptırmak istiyorum prosödür nasıl işler ne yapmam lazım pek bilgim yok var sa bilgisi olan bir yol gösterirse sevinirim kalın sağlıcakla

  31. #916
    offline
    femre1840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    FARUK EMRE
    Üyelik Tarihi
    03/02/2017
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    Mesajlar
    324
    06

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       ETO77 Nickli Üyeden Alıntı
    sevgili arkadaşlarım bugunki yağmurlu havada gezmemde aracın çamurluğundaki alt taraflarındaki çamurları falan temizlemesi amacıyla yoldaki su birikintilerine girip çıktım lakin herhalde biraz hızlı girdim sonuçta alt korumam kırıldı. Ön tarafa monteli sert plastik kısım ve sol tarafdaki alt korumanın yarısına yakını yere düşmüş bende bıçakla o parçaları kestim ve attım. Şimdi araç kaskolu çoğu kişi bu sebapden dolayı kaskoyu bozdurmana değmez falan diyecek lakin ben kaskoya 5 senedir para veriyorum kaskonun bozulup bozulmamasıda pek umrumda değil sadece merak ettiği konu bu parçaları kasko değiştirir mi arkadaşlar ayrıca sağ ön farım da çatlak var çok belli değil ama var uzun zamandır aklımda idi bununla beraber servise gidip değişimleri yaptırmak istiyorum prosödür nasıl işler ne yapmam lazım pek bilgim yok var sa bilgisi olan bir yol gösterirse sevinirim kalın sağlıcakla
    geçmiş
    olsun.öncelikle servise gidip fiyatını öğrenin içilik dahil,sonra özel bir servise gidip fiyat alın.ona göre kaskoyu bozdurup bozdurmayacağınıza karar verin.
    eğer kaskoyuda bozdurursanız tramerde o tutarın görüneceğini ve farın değiştiğinde de aracı satarken önden kazamı yaptı diye akıllara soru işareti getireceğini unutmayın.
    fardaki çatlak önemli değilse diğerleri 200-300 hatta 500 tutsa bile kaskoyu bozdurmayın bence.
    ETO77 bunu beğendi
  32. #916
    offline
    femre1840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    324

       ETO77 Nickli Üyeden Alıntı
    sevgili arkadaşlarım bugunki yağmurlu havada gezmemde aracın çamurluğundaki alt taraflarındaki çamurları falan temizlemesi amacıyla yoldaki su birikintilerine girip çıktım lakin herhalde biraz hızlı girdim sonuçta alt korumam kırıldı. Ön tarafa monteli sert plastik kısım ve sol tarafdaki alt korumanın yarısına yakını yere düşmüş bende bıçakla o parçaları kestim ve attım. Şimdi araç kaskolu çoğu kişi bu sebapden dolayı kaskoyu bozdurmana değmez falan diyecek lakin ben kaskoya 5 senedir para veriyorum kaskonun bozulup bozulmamasıda pek umrumda değil sadece merak ettiği konu bu parçaları kasko değiştirir mi arkadaşlar ayrıca sağ ön farım da çatlak var çok belli değil ama var uzun zamandır aklımda idi bununla beraber servise gidip değişimleri yaptırmak istiyorum prosödür nasıl işler ne yapmam lazım pek bilgim yok var sa bilgisi olan bir yol gösterirse sevinirim kalın sağlıcakla
    geçmiş
    olsun.öncelikle servise gidip fiyatını öğrenin içilik dahil,sonra özel bir servise gidip fiyat alın.ona göre kaskoyu bozdurup bozdurmayacağınıza karar verin.
    eğer kaskoyuda bozdurursanız tramerde o tutarın görüneceğini ve farın değiştiğinde de aracı satarken önden kazamı yaptı diye akıllara soru işareti getireceğini unutmayın.
    fardaki çatlak önemli değilse diğerleri 200-300 hatta 500 tutsa bile kaskoyu bozdurmayın bence.

  33. #917
    offline
    HARPAGON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ALPER
    Üyelik Tarihi
    20/08/2012
    Yer
    ISTANBUL
    Yaş
    48
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    2.036

    Cevap: Variant sahipleri listesi

    Oncelikle gecmis olsun
    Bahsetmis oldugunuz plastik parca sanirim karter koruma olan parca. Valla o nasil bir suya giriski kirilmis

    Ben onceki jetta aracimda koruma amacli plastik karter muhafazayi atip yerine sac karter muhafaza takmistim. Bunu yaparken ilerde ses ve titreme yapmasin diye vida ve somunlar arasina nalburdan tahret muslugu contasi alip koymustum. Plastik yada sac olsun o parca maksimum 100-150 tl.
    Servis daha yuksek fiyat verebilir.

    Far icin birsey diyemem sonucta ucuz far bulmak sorun.

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ETO77 bunu beğendi
  34. #917
    offline
    HARPAGON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    2.036

    Oncelikle gecmis olsun
    Bahsetmis oldugunuz plastik parca sanirim karter koruma olan parca. Valla o nasil bir suya giriski kirilmis

    Ben onceki jetta aracimda koruma amacli plastik karter muhafazayi atip yerine sac karter muhafaza takmistim. Bunu yaparken ilerde ses ve titreme yapmasin diye vida ve somunlar arasina nalburdan tahret muslugu contasi alip koymustum. Plastik yada sac olsun o parca maksimum 100-150 tl.
    Servis daha yuksek fiyat verebilir.

    Far icin birsey diyemem sonucta ucuz far bulmak sorun.

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  35. #918
    offline
    mustafaserhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa Serhan
    Üyelik Tarihi
    02/11/2015
    Yer
    ordu
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    Mesajlar
    217
    52 TA 967

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       ETO77 Nickli Üyeden Alıntı
    sevgili arkadaşlarım bugunki yağmurlu havada gezmemde aracın çamurluğundaki alt taraflarındaki çamurları falan temizlemesi amacıyla yoldaki su birikintilerine girip çıktım lakin herhalde biraz hızlı girdim sonuçta alt korumam kırıldı. Ön tarafa monteli sert plastik kısım ve sol tarafdaki alt korumanın yarısına yakını yere düşmüş bende bıçakla o parçaları kestim ve attım. Şimdi araç kaskolu çoğu kişi bu sebapden dolayı kaskoyu bozdurmana değmez falan diyecek lakin ben kaskoya 5 senedir para veriyorum kaskonun bozulup bozulmamasıda pek umrumda değil sadece merak ettiği konu bu parçaları kasko değiştirir mi arkadaşlar ayrıca sağ ön farım da çatlak var çok belli değil ama var uzun zamandır aklımda idi bununla beraber servise gidip değişimleri yaptırmak istiyorum prosödür nasıl işler ne yapmam lazım pek bilgim yok var sa bilgisi olan bir yol gösterirse sevinirim kalın sağlıcakla
    geçmiş olsun.
    yılda en azından 1 kez (poliçeye göre daha fazla da olabiliyor) beyan ile yani kaza raporu v.s. olmadan nasıl bir kaza sonucu aracınızın hasar aldığına dair verdiğiniz bir yazılı beyan ile kasko şirketine başvurabiliyorsunuz. bu beyanı aracı tamir ettireceğiniz servis sizin için hallediyor (aslında tüm prosedürü hallediyorlar). Ancak ; bu alt plastiğin kırılmasına neden olan hadise ile farın bi bağlantısı olamayacağı için aynı anda ikisi için kaskodan para almanız mümkün olmaz diye tahmin ediyorum.
    ya farın değişiminden vazgeçerek ya da alt plastiğin fiyatını öğrenip uygunsa cepten vererek aynı anda halletmek durumundasınız.
    yine de emin olmak için servise gidip hasar danışmanı elemanlara sormakta fayda var.
    ETO77 bunu beğendi
  36. #918
    offline
    mustafaserhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    217

       ETO77 Nickli Üyeden Alıntı
    sevgili arkadaşlarım bugunki yağmurlu havada gezmemde aracın çamurluğundaki alt taraflarındaki çamurları falan temizlemesi amacıyla yoldaki su birikintilerine girip çıktım lakin herhalde biraz hızlı girdim sonuçta alt korumam kırıldı. Ön tarafa monteli sert plastik kısım ve sol tarafdaki alt korumanın yarısına yakını yere düşmüş bende bıçakla o parçaları kestim ve attım. Şimdi araç kaskolu çoğu kişi bu sebapden dolayı kaskoyu bozdurmana değmez falan diyecek lakin ben kaskoya 5 senedir para veriyorum kaskonun bozulup bozulmamasıda pek umrumda değil sadece merak ettiği konu bu parçaları kasko değiştirir mi arkadaşlar ayrıca sağ ön farım da çatlak var çok belli değil ama var uzun zamandır aklımda idi bununla beraber servise gidip değişimleri yaptırmak istiyorum prosödür nasıl işler ne yapmam lazım pek bilgim yok var sa bilgisi olan bir yol gösterirse sevinirim kalın sağlıcakla
    geçmiş olsun.
    yılda en azından 1 kez (poliçeye göre daha fazla da olabiliyor) beyan ile yani kaza raporu v.s. olmadan nasıl bir kaza sonucu aracınızın hasar aldığına dair verdiğiniz bir yazılı beyan ile kasko şirketine başvurabiliyorsunuz. bu beyanı aracı tamir ettireceğiniz servis sizin için hallediyor (aslında tüm prosedürü hallediyorlar). Ancak ; bu alt plastiğin kırılmasına neden olan hadise ile farın bi bağlantısı olamayacağı için aynı anda ikisi için kaskodan para almanız mümkün olmaz diye tahmin ediyorum.
    ya farın değişiminden vazgeçerek ya da alt plastiğin fiyatını öğrenip uygunsa cepten vererek aynı anda halletmek durumundasınız.
    yine de emin olmak için servise gidip hasar danışmanı elemanlara sormakta fayda var.

  37. #919
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emrah TOPRAK
    Üyelik Tarihi
    22/12/2013
    Yer
    ısparta / merzifon
    Yaş
    47
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    1.010
    32 E 2968

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       mustafaserhan Nickli Üyeden Alıntı
    geçmiş olsun.
    yılda en azından 1 kez (poliçeye göre daha fazla da olabiliyor) beyan ile yani kaza raporu v.s. olmadan nasıl bir kaza sonucu aracınızın hasar aldığına dair verdiğiniz bir yazılı beyan ile kasko şirketine başvurabiliyorsunuz. bu beyanı aracı tamir ettireceğiniz servis sizin için hallediyor (aslında tüm prosedürü hallediyorlar). Ancak ; bu alt plastiğin kırılmasına neden olan hadise ile farın bi bağlantısı olamayacağı için aynı anda ikisi için kaskodan para almanız mümkün olmaz diye tahmin ediyorum.
    ya farın değişiminden vazgeçerek ya da alt plastiğin fiyatını öğrenip uygunsa cepten vererek aynı anda halletmek durumundasınız.
    yine de emin olmak için servise gidip hasar danışmanı elemanlara sormakta fayda var.
    Peki Mustafa bugün servisi aradım toplam da maliyet 650 civarı tutacağını ve elindede alt takımların olduğunu söyledi. Şimdi ben farı değiştirmeden vazgeçtim diyelim ve alt takımları gerekli prosedür leri servis yaparak değiştirdik bir sonraki sene kaskomu yenilenmek istediğim de kasko bana ne kadar zam yapar? Sonra farı değiştirmek için başkan bir zaman müracaat etsem nasıl olur. Yav anlamıyorum Türkiyem de bu işler neden bu kadar zor oluyor üzülüyorum valla selamlar

    Emrah TOPRAK
  38. #919
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    1.010

       mustafaserhan Nickli Üyeden Alıntı
    geçmiş olsun.
    yılda en azından 1 kez (poliçeye göre daha fazla da olabiliyor) beyan ile yani kaza raporu v.s. olmadan nasıl bir kaza sonucu aracınızın hasar aldığına dair verdiğiniz bir yazılı beyan ile kasko şirketine başvurabiliyorsunuz. bu beyanı aracı tamir ettireceğiniz servis sizin için hallediyor (aslında tüm prosedürü hallediyorlar). Ancak ; bu alt plastiğin kırılmasına neden olan hadise ile farın bi bağlantısı olamayacağı için aynı anda ikisi için kaskodan para almanız mümkün olmaz diye tahmin ediyorum.
    ya farın değişiminden vazgeçerek ya da alt plastiğin fiyatını öğrenip uygunsa cepten vererek aynı anda halletmek durumundasınız.
    yine de emin olmak için servise gidip hasar danışmanı elemanlara sormakta fayda var.
    Peki Mustafa bugün servisi aradım toplam da maliyet 650 civarı tutacağını ve elindede alt takımların olduğunu söyledi. Şimdi ben farı değiştirmeden vazgeçtim diyelim ve alt takımları gerekli prosedür leri servis yaparak değiştirdik bir sonraki sene kaskomu yenilenmek istediğim de kasko bana ne kadar zam yapar? Sonra farı değiştirmek için başkan bir zaman müracaat etsem nasıl olur. Yav anlamıyorum Türkiyem de bu işler neden bu kadar zor oluyor üzülüyorum valla selamlar

    Emrah TOPRAK

  39. #920
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emrah TOPRAK
    Üyelik Tarihi
    22/12/2013
    Yer
    ısparta / merzifon
    Yaş
    47
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    1.010
    32 E 2968

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       HARPAGON Nickli Üyeden Alıntı
    Oncelikle gecmis olsun
    Bahsetmis oldugunuz plastik parca sanirim karter koruma olan parca. Valla o nasil bir suya giriski kirilmis

    Ben onceki jetta aracimda koruma amacli plastik karter muhafazayi atip yerine sac karter muhafaza takmistim. Bunu yaparken ilerde ses ve titreme yapmasin diye vida ve somunlar arasina nalburdan tahret muslugu contasi alip koymustum. Plastik yada sac olsun o parca maksimum 100-150 tl.
    Servis daha yuksek fiyat verebilir.

    Far icin birsey diyemem sonucta ucuz far bulmak sorun.

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Alper kardeşim işin aslı kar yağdığında karter koruma karda debelenirken zarar almıştı yolda biriken sulara girdiğimde ise yaklaşık km hızın üstünde seyrediyordum velasım kelam darbeli kartel koruma suyun şiddetine dayanamadı bugun aradım ön karter karumaya 375 lt yan koruma ise 230 lira dediler işcilik hariç yarın bir arkadaşın yanına gidip fiyat alacam ama buralarda dediğin fiyata malzeme bulmak çok zor bakalım ama sanırım kaskodan yaptıracam ne yapalım seneye yüzde 10 yada 20 kaskomuza zam yaparlar olur biter hasar kaydı da olursa olsun sıkıntı satmaya niyetli değiliz şimdilik satarsak da alacak olan kişiye ayrıntılı anlatırız alırsa alır almazsa yolu açık olsun der gideriz. Far işini erteleyebilirim belki bakalım yarın sonuçdan haberdan ederim.
  40. #920
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    1.010

       HARPAGON Nickli Üyeden Alıntı
    Oncelikle gecmis olsun
    Bahsetmis oldugunuz plastik parca sanirim karter koruma olan parca. Valla o nasil bir suya giriski kirilmis

    Ben onceki jetta aracimda koruma amacli plastik karter muhafazayi atip yerine sac karter muhafaza takmistim. Bunu yaparken ilerde ses ve titreme yapmasin diye vida ve somunlar arasina nalburdan tahret muslugu contasi alip koymustum. Plastik yada sac olsun o parca maksimum 100-150 tl.
    Servis daha yuksek fiyat verebilir.

    Far icin birsey diyemem sonucta ucuz far bulmak sorun.

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Alper kardeşim işin aslı kar yağdığında karter koruma karda debelenirken zarar almıştı yolda biriken sulara girdiğimde ise yaklaşık km hızın üstünde seyrediyordum velasım kelam darbeli kartel koruma suyun şiddetine dayanamadı bugun aradım ön karter karumaya 375 lt yan koruma ise 230 lira dediler işcilik hariç yarın bir arkadaşın yanına gidip fiyat alacam ama buralarda dediğin fiyata malzeme bulmak çok zor bakalım ama sanırım kaskodan yaptıracam ne yapalım seneye yüzde 10 yada 20 kaskomuza zam yaparlar olur biter hasar kaydı da olursa olsun sıkıntı satmaya niyetli değiliz şimdilik satarsak da alacak olan kişiye ayrıntılı anlatırız alırsa alır almazsa yolu açık olsun der gideriz. Far işini erteleyebilirim belki bakalım yarın sonuçdan haberdan ederim.

  41. #921
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emrah TOPRAK
    Üyelik Tarihi
    22/12/2013
    Yer
    ısparta / merzifon
    Yaş
    47
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    1.010
    32 E 2968

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       femre1840 Nickli Üyeden Alıntı
    geçmiş
    olsun.öncelikle servise gidip fiyatını öğrenin içilik dahil,sonra özel bir servise gidip fiyat alın.ona göre kaskoyu bozdurup bozdurmayacağınıza karar verin.
    eğer kaskoyuda bozdurursanız tramerde o tutarın görüneceğini ve farın değiştiğinde de aracı satarken önden kazamı yaptı diye akıllara soru işareti getireceğini unutmayın.
    fardaki çatlak önemli değilse diğerleri 200-300 hatta 500 tutsa bile kaskoyu bozdurmayın bence.
    tavsiyelerin için teşekkür ederim faruk kardeşim ama bugun çok kişiyle konuyu tartıştık kaskoyu bozdurmama taraftarı olanlarla ve benim gibi kaskodan yararlanmak isteyen taraf olarak. Tabiki dediklerinde haklılık payı yüksek lakin ben bu işlemleri belgeli ve fotoğraflı olarak aracı satacağım zaman alacak olan kişiye beyan edeceğim şimdi bu alacak olan kişi herhangi bir kazadan dolayı olmadığını idrak ederse niye almasınki şahsen ben böyle bir araç bulayım düşünmem bile sebebine gelince faruk dostum şöyle diyeyim zamanla özelliğini yitirmiş yada yitirecek olan parçalar ufak tefek sakarlık sonucu değiştiriyoruz ve bu parçaları orjinali ile değiştiriyoruz iyi bişey değil mi şimdi bu bugun servisi aradım karter koruma ve sol alt koruma işcilik dahil ortalama 650 civarı tutar dedi. Faruk yıllık full artı full kaskom var 5 senedir ödüyorum çok şükür hiç bir kazam belam olmadı kaskoya zerre dokunmadım bu sene aralık da 680 liraya kaskomu yenilettim eeee bi zahmet elimi cebime attırmasın bu tür ufak tefek masraflarımı karşılasın seneyede bana yapacağı kaskonun yüzde 10 yada 20 zam olsun ne diye kaskoyu deldim diyemi varsın olsun be dostum illa aracın pert olmasını yanmasını hurdaya dönmesinimi içerisinde ölmeyimi bekleyecem ben öldükten sonra kaskonun taaaaaa Türkiyemde çoğu insan bunu yapıyor bence aman kaskoma bişey olmasın kaskom delinmesin diye kaskoya verdiği para dışında birde diğer masraflara para veriyor o zaman yaptırma be kaskoyu bunlar şahsi görüşlerimdir vermiş olduğunuz bilgiler için de ayrı teşekkür ederim saygılarımı sunarım
    HARPAGON bunu beğendi
  42. #921
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    1.010

       femre1840 Nickli Üyeden Alıntı
    geçmiş
    olsun.öncelikle servise gidip fiyatını öğrenin içilik dahil,sonra özel bir servise gidip fiyat alın.ona göre kaskoyu bozdurup bozdurmayacağınıza karar verin.
    eğer kaskoyuda bozdurursanız tramerde o tutarın görüneceğini ve farın değiştiğinde de aracı satarken önden kazamı yaptı diye akıllara soru işareti getireceğini unutmayın.
    fardaki çatlak önemli değilse diğerleri 200-300 hatta 500 tutsa bile kaskoyu bozdurmayın bence.
    tavsiyelerin için teşekkür ederim faruk kardeşim ama bugun çok kişiyle konuyu tartıştık kaskoyu bozdurmama taraftarı olanlarla ve benim gibi kaskodan yararlanmak isteyen taraf olarak. Tabiki dediklerinde haklılık payı yüksek lakin ben bu işlemleri belgeli ve fotoğraflı olarak aracı satacağım zaman alacak olan kişiye beyan edeceğim şimdi bu alacak olan kişi herhangi bir kazadan dolayı olmadığını idrak ederse niye almasınki şahsen ben böyle bir araç bulayım düşünmem bile sebebine gelince faruk dostum şöyle diyeyim zamanla özelliğini yitirmiş yada yitirecek olan parçalar ufak tefek sakarlık sonucu değiştiriyoruz ve bu parçaları orjinali ile değiştiriyoruz iyi bişey değil mi şimdi bu bugun servisi aradım karter koruma ve sol alt koruma işcilik dahil ortalama 650 civarı tutar dedi. Faruk yıllık full artı full kaskom var 5 senedir ödüyorum çok şükür hiç bir kazam belam olmadı kaskoya zerre dokunmadım bu sene aralık da 680 liraya kaskomu yenilettim eeee bi zahmet elimi cebime attırmasın bu tür ufak tefek masraflarımı karşılasın seneyede bana yapacağı kaskonun yüzde 10 yada 20 zam olsun ne diye kaskoyu deldim diyemi varsın olsun be dostum illa aracın pert olmasını yanmasını hurdaya dönmesinimi içerisinde ölmeyimi bekleyecem ben öldükten sonra kaskonun taaaaaa Türkiyemde çoğu insan bunu yapıyor bence aman kaskoma bişey olmasın kaskom delinmesin diye kaskoya verdiği para dışında birde diğer masraflara para veriyor o zaman yaptırma be kaskoyu bunlar şahsi görüşlerimdir vermiş olduğunuz bilgiler için de ayrı teşekkür ederim saygılarımı sunarım

  43. #922
    offline
    femre1840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    FARUK EMRE
    Üyelik Tarihi
    03/02/2017
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    Mesajlar
    324
    06

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       ETO77 Nickli Üyeden Alıntı
    tavsiyelerin için teşekkür ederim faruk kardeşim ama bugun çok kişiyle konuyu tartıştık kaskoyu bozdurmama taraftarı olanlarla ve benim gibi kaskodan yararlanmak isteyen taraf olarak. Tabiki dediklerinde haklılık payı yüksek lakin ben bu işlemleri belgeli ve fotoğraflı olarak aracı satacağım zaman alacak olan kişiye beyan edeceğim şimdi bu alacak olan kişi herhangi bir kazadan dolayı olmadığını idrak ederse niye almasınki şahsen ben böyle bir araç bulayım düşünmem bile sebebine gelince faruk dostum şöyle diyeyim zamanla özelliğini yitirmiş yada yitirecek olan parçalar ufak tefek sakarlık sonucu değiştiriyoruz ve bu parçaları orjinali ile değiştiriyoruz iyi bişey değil mi şimdi bu bugun servisi aradım karter koruma ve sol alt koruma işcilik dahil ortalama 650 civarı tutar dedi. Faruk yıllık full artı full kaskom var 5 senedir ödüyorum çok şükür hiç bir kazam belam olmadı kaskoya zerre dokunmadım bu sene aralık da 680 liraya kaskomu yenilettim eeee bi zahmet elimi cebime attırmasın bu tür ufak tefek masraflarımı karşılasın seneyede bana yapacağı kaskonun yüzde 10 yada 20 zam olsun ne diye kaskoyu deldim diyemi varsın olsun be dostum illa aracın pert olmasını yanmasını hurdaya dönmesinimi içerisinde ölmeyimi bekleyecem ben öldükten sonra kaskonun taaaaaa Türkiyemde çoğu insan bunu yapıyor bence aman kaskoma bişey olmasın kaskom delinmesin diye kaskoya verdiği para dışında birde diğer masraflara para veriyor o zaman yaptırma be kaskoyu bunlar şahsi görüşlerimdir vermiş olduğunuz bilgiler için de ayrı teşekkür ederim saygılarımı sunarım
    hayırlısı
    olsun.haklısınız 680 tl ye yüzde 10 fark çıksa hadi yüzde 20 çıksın 120 tl yapar kabaca
    yaptırın fotoğraflarıda dursun.

    2014 yılında eski aracım 307 yi köyde döndürürken ön tamponu toprağa takıp yıtrmıştım ve davlumbazda gitmişti.
    200-300 e hallederiz demiştim ama
    servis 1500 ü geçer dedi.bende kaskoyu hiç bozdurmamıştım 10-15 yıldır (araç babamın)
    bende varsın bozulsun dedim.

    yapılan işlemler:
    ön tampon sökülüp auto kinge gönderildi ısıtılıp tırnakları yenilenip boyandı.
    sağ davlumbaz değişti.
    ön ızgaralar değişti.
    sağ farın tırnağı kırılmış tamir yerine yenisini takmışlar.
    sonuç 900 tl parça 600 tl işçilik 1500 tl tramer çıktı.
    tamire eksper 5 gün sürer dedi ve kaskodan ikame araç aldım ücretsiz.
    farı değişitrince sol taraf sarı kaldı
    fotoğrafları çekmiştim tabiki sizin gibi.
    sonra sol farıda ben değiştirdim cebimden çirkin duruyor diye.
    aracı satarkende 1500 tl tramer var böyle böyle oldu ön tampon boyandı far değişti diğerinide ben değiştirdim dedim hiç sıkıntı olmadı,fotoğraf bile soran olmadı.

    1500 tramer için:
    dışarıda yaptırsam 500-600 tutardı ama serviste on numara işçilik olmuştu.

    kaskoyu sonraki sene yeniletirkende 100 tl fark çıktı tamam dedim sorna poliçeye baktım aracı hb yazmışlar aradım sw olacaktı dedim,düzeltmişler ve 70 tl indirim çıktı karta geri yüklendi ve 30 tl farkla kaskoyu yeniledim

    sizede cepten yaptırın diye fazla tutmazsa diye demiştim ama kaskoyu bozdurmaya değecek bir masrafmış.
    yetkili serviste yaptırın aracı ve masrafı öğrenin tramerde ne çıkar diyin.
    genelde sigorta şirketlerinden fazla para almak için şişiriyorlar.:
    son olarakta kaskodan ikame araç istemeyi unutmayın,ikame aracı ayağınıza kadar getiriyorlar,sadece provizyona 2000 tl çekiyorlar kredi kartınızdan,onuda sonra iptal ediyorlar.
    benim araç c sınıfıydı b sınıfı corsa verdiler.
    sizede en aşağı c sınıfı araç vermeleri lazım.
    parçalarıda kasko şirketi kendi gönderiyor.servise sadece işçilik ödüyor.
    hayırlısı olsun.
    ikame araçtan bahsettim ama sizin parçalar serviste hazırmış sonradan okudum onu.
    Konu femre1840 tarafından (14 03 2017 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: eklemeler
    ETO77 bunu beğendi
  44. #922
    offline
    femre1840 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    324

       ETO77 Nickli Üyeden Alıntı
    tavsiyelerin için teşekkür ederim faruk kardeşim ama bugun çok kişiyle konuyu tartıştık kaskoyu bozdurmama taraftarı olanlarla ve benim gibi kaskodan yararlanmak isteyen taraf olarak. Tabiki dediklerinde haklılık payı yüksek lakin ben bu işlemleri belgeli ve fotoğraflı olarak aracı satacağım zaman alacak olan kişiye beyan edeceğim şimdi bu alacak olan kişi herhangi bir kazadan dolayı olmadığını idrak ederse niye almasınki şahsen ben böyle bir araç bulayım düşünmem bile sebebine gelince faruk dostum şöyle diyeyim zamanla özelliğini yitirmiş yada yitirecek olan parçalar ufak tefek sakarlık sonucu değiştiriyoruz ve bu parçaları orjinali ile değiştiriyoruz iyi bişey değil mi şimdi bu bugun servisi aradım karter koruma ve sol alt koruma işcilik dahil ortalama 650 civarı tutar dedi. Faruk yıllık full artı full kaskom var 5 senedir ödüyorum çok şükür hiç bir kazam belam olmadı kaskoya zerre dokunmadım bu sene aralık da 680 liraya kaskomu yenilettim eeee bi zahmet elimi cebime attırmasın bu tür ufak tefek masraflarımı karşılasın seneyede bana yapacağı kaskonun yüzde 10 yada 20 zam olsun ne diye kaskoyu deldim diyemi varsın olsun be dostum illa aracın pert olmasını yanmasını hurdaya dönmesinimi içerisinde ölmeyimi bekleyecem ben öldükten sonra kaskonun taaaaaa Türkiyemde çoğu insan bunu yapıyor bence aman kaskoma bişey olmasın kaskom delinmesin diye kaskoya verdiği para dışında birde diğer masraflara para veriyor o zaman yaptırma be kaskoyu bunlar şahsi görüşlerimdir vermiş olduğunuz bilgiler için de ayrı teşekkür ederim saygılarımı sunarım
    hayırlısı
    olsun.haklısınız 680 tl ye yüzde 10 fark çıksa hadi yüzde 20 çıksın 120 tl yapar kabaca
    yaptırın fotoğraflarıda dursun.

    2014 yılında eski aracım 307 yi köyde döndürürken ön tamponu toprağa takıp yıtrmıştım ve davlumbazda gitmişti.
    200-300 e hallederiz demiştim ama
    servis 1500 ü geçer dedi.bende kaskoyu hiç bozdurmamıştım 10-15 yıldır (araç babamın)
    bende varsın bozulsun dedim.

    yapılan işlemler:
    ön tampon sökülüp auto kinge gönderildi ısıtılıp tırnakları yenilenip boyandı.
    sağ davlumbaz değişti.
    ön ızgaralar değişti.
    sağ farın tırnağı kırılmış tamir yerine yenisini takmışlar.
    sonuç 900 tl parça 600 tl işçilik 1500 tl tramer çıktı.
    tamire eksper 5 gün sürer dedi ve kaskodan ikame araç aldım ücretsiz.
    farı değişitrince sol taraf sarı kaldı
    fotoğrafları çekmiştim tabiki sizin gibi.
    sonra sol farıda ben değiştirdim cebimden çirkin duruyor diye.
    aracı satarkende 1500 tl tramer var böyle böyle oldu ön tampon boyandı far değişti diğerinide ben değiştirdim dedim hiç sıkıntı olmadı,fotoğraf bile soran olmadı.

    1500 tramer için:
    dışarıda yaptırsam 500-600 tutardı ama serviste on numara işçilik olmuştu.

    kaskoyu sonraki sene yeniletirkende 100 tl fark çıktı tamam dedim sorna poliçeye baktım aracı hb yazmışlar aradım sw olacaktı dedim,düzeltmişler ve 70 tl indirim çıktı karta geri yüklendi ve 30 tl farkla kaskoyu yeniledim

    sizede cepten yaptırın diye fazla tutmazsa diye demiştim ama kaskoyu bozdurmaya değecek bir masrafmış.
    yetkili serviste yaptırın aracı ve masrafı öğrenin tramerde ne çıkar diyin.
    genelde sigorta şirketlerinden fazla para almak için şişiriyorlar.:
    son olarakta kaskodan ikame araç istemeyi unutmayın,ikame aracı ayağınıza kadar getiriyorlar,sadece provizyona 2000 tl çekiyorlar kredi kartınızdan,onuda sonra iptal ediyorlar.
    benim araç c sınıfıydı b sınıfı corsa verdiler.
    sizede en aşağı c sınıfı araç vermeleri lazım.
    parçalarıda kasko şirketi kendi gönderiyor.servise sadece işçilik ödüyor.
    hayırlısı olsun.
    ikame araçtan bahsettim ama sizin parçalar serviste hazırmış sonradan okudum onu.

  45. #923
    offline
    mustafaserhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa Serhan
    Üyelik Tarihi
    02/11/2015
    Yer
    ordu
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    Mesajlar
    217
    52 TA 967

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       ETO77 Nickli Üyeden Alıntı
    Peki Mustafa bugün servisi aradım toplam da maliyet 650 civarı tutacağını ve elindede alt takımların olduğunu söyledi. Şimdi ben farı değiştirmeden vazgeçtim diyelim ve alt takımları gerekli prosedür leri servis yaparak değiştirdik bir sonraki sene kaskomu yenilenmek istediğim de kasko bana ne kadar zam yapar? Sonra farı değiştirmek için başkan bir zaman müracaat etsem nasıl olur. Yav anlamıyorum Türkiyem de bu işler neden bu kadar zor oluyor üzülüyorum valla selamlar

    Emrah TOPRAK
    sadece Türkiyede değil dünyanın her yerinde böyle.
    hasarsızlık indirimi diye bişey var biliyorsunuz.
    yine poliçenize göre ; belli bir rakama kadar hasarsızlık indiriminiz etkilenmiyor.
    mesela benim passatta şu anda sadece 2 yıllık yani yüzde 20 hasarsızlık indirimim var çünkü 508'den devrettiğim ve onu satmadan önce köpeğe çarpmadan dolayı çıkan 5-6000 lira kadar masraf nedeniyle 4 yıllık hasarsızlığı olan kaskomu bozdurmuştum.
    ama mesela yine 508 ile köpek olayından önce arka tamponu çarpmış ve 350 tl kadar hasarı yine kaskoya ödetmiş olmama rağmen indirim yüzdem etkilenmemişti.
    kasko yaptırdığınız acentayı veya doğrudan kasko şirketini arayıp sorabilrisiniz.
    ETO77 bunu beğendi
  46. #923
    offline
    mustafaserhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    217

       ETO77 Nickli Üyeden Alıntı
    Peki Mustafa bugün servisi aradım toplam da maliyet 650 civarı tutacağını ve elindede alt takımların olduğunu söyledi. Şimdi ben farı değiştirmeden vazgeçtim diyelim ve alt takımları gerekli prosedür leri servis yaparak değiştirdik bir sonraki sene kaskomu yenilenmek istediğim de kasko bana ne kadar zam yapar? Sonra farı değiştirmek için başkan bir zaman müracaat etsem nasıl olur. Yav anlamıyorum Türkiyem de bu işler neden bu kadar zor oluyor üzülüyorum valla selamlar

    Emrah TOPRAK
    sadece Türkiyede değil dünyanın her yerinde böyle.
    hasarsızlık indirimi diye bişey var biliyorsunuz.
    yine poliçenize göre ; belli bir rakama kadar hasarsızlık indiriminiz etkilenmiyor.
    mesela benim passatta şu anda sadece 2 yıllık yani yüzde 20 hasarsızlık indirimim var çünkü 508'den devrettiğim ve onu satmadan önce köpeğe çarpmadan dolayı çıkan 5-6000 lira kadar masraf nedeniyle 4 yıllık hasarsızlığı olan kaskomu bozdurmuştum.
    ama mesela yine 508 ile köpek olayından önce arka tamponu çarpmış ve 350 tl kadar hasarı yine kaskoya ödetmiş olmama rağmen indirim yüzdem etkilenmemişti.
    kasko yaptırdığınız acentayı veya doğrudan kasko şirketini arayıp sorabilrisiniz.

  47. #924
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emrah TOPRAK
    Üyelik Tarihi
    22/12/2013
    Yer
    ısparta / merzifon
    Yaş
    47
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    1.010
    32 E 2968

    Cevap: Variant sahipleri listesi

    Şuan servisteyim aracı kaldırdık baktık birde ne görelim karter koruma sağlam ne yalan söyleyeyim mutlu oldum ama sol alt muhafaza yırtılmış onuda yaptırmaya şimdilik gerek yok dedim bilgiler için teşekkür ederim herkese bugünde böyle yırtmış olduk masraftan

    Emrah TOPRAK
    femre1840 bunu beğendi
  48. #924
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    1.010

    Şuan servisteyim aracı kaldırdık baktık birde ne görelim karter koruma sağlam ne yalan söyleyeyim mutlu oldum ama sol alt muhafaza yırtılmış onuda yaptırmaya şimdilik gerek yok dedim bilgiler için teşekkür ederim herkese bugünde böyle yırtmış olduk masraftan

    Emrah TOPRAK

  49. #925
    offline
    HARPAGON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ALPER
    Üyelik Tarihi
    20/08/2012
    Yer
    ISTANBUL
    Yaş
    48
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    2.036

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       ETO77 Nickli Üyeden Alıntı
    Şuan servisteyim aracı kaldırdık baktık birde ne görelim karter koruma sağlam ne yalan söyleyeyim mutlu oldum ama sol alt muhafaza yırtılmış onuda yaptırmaya şimdilik gerek yok dedim bilgiler için teşekkür ederim herkese bugünde böyle yırtmış olduk masraftan

    Emrah TOPRAK
    Guzel haberler arka arkaya geliyor.
    Karter muhafazanin saglam olmasi sevindirici.
    Simdi anladigim kadari ile sadece on alt karlik hasarli. Kirik olan parcanin resmini atarsan belki burdan uygun fiyatli bisiler buluruz.

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ETO77 bunu beğendi
  50. #925
    offline
    HARPAGON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    2.036

       ETO77 Nickli Üyeden Alıntı
    Şuan servisteyim aracı kaldırdık baktık birde ne görelim karter koruma sağlam ne yalan söyleyeyim mutlu oldum ama sol alt muhafaza yırtılmış onuda yaptırmaya şimdilik gerek yok dedim bilgiler için teşekkür ederim herkese bugünde böyle yırtmış olduk masraftan

    Emrah TOPRAK
    Guzel haberler arka arkaya geliyor.
    Karter muhafazanin saglam olmasi sevindirici.
    Simdi anladigim kadari ile sadece on alt karlik hasarli. Kirik olan parcanin resmini atarsan belki burdan uygun fiyatli bisiler buluruz.

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  51. #926
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emrah TOPRAK
    Üyelik Tarihi
    22/12/2013
    Yer
    ısparta / merzifon
    Yaş
    47
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    1.010
    32 E 2968

    Cevap: Variant sahipleri listesi

    Evet Alper bugün günüm müthiş güzel geçti dediğin gibi sol alt koruma uzun olan parça hasar almış oda sıkıntı değil gibi duruyor aracın kapı neon ları da tamam deyme keyfime bugün akşam olsun çekecem resimleri kardeşim Allah razı olsun hepinizden

    Emrah TOPRAK
    HARPAGON bunu beğendi
  52. #926
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    1.010

    Evet Alper bugün günüm müthiş güzel geçti dediğin gibi sol alt koruma uzun olan parça hasar almış oda sıkıntı değil gibi duruyor aracın kapı neon ları da tamam deyme keyfime bugün akşam olsun çekecem resimleri kardeşim Allah razı olsun hepinizden

    Emrah TOPRAK

  53. #927
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emrah TOPRAK
    Üyelik Tarihi
    22/12/2013
    Yer
    ısparta / merzifon
    Yaş
    47
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Mesajlar
    1.010
    32 E 2968

    Cevap: Variant sahipleri listesi

    Arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm konsol için ip neon ışık uygulamasını variantıma yapmıştım lakin kapılar sıkıntı olmuştu ama sağolsun bir kaç arkadaşın yardımı ve bilgileri doğrultusunda hareket ederek kapılarında montajını tamamladım işte sonuç
    Passat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

    Emrah TOPRAK
  54. #927
    offline
    ETO77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    1.010

    Arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm konsol için ip neon ışık uygulamasını variantıma yapmıştım lakin kapılar sıkıntı olmuştu ama sağolsun bir kaç arkadaşın yardımı ve bilgileri doğrultusunda hareket ederek kapılarında montajını tamamladım işte sonuç
    Passat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

    Emrah TOPRAK

  55. #928
    offline
    Tripanazomi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    devrim
    Üyelik Tarihi
    03/10/2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    51
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2017
    Mesajlar
    68

    Re: Variant sahipleri listesi

    selamlar listede 20. sıradaydım B7 variant DSG higline ile , eski aracı yeniledik , yani hala listedeyim ama güncelleyelim dedim.

    2017 - B8 variant
    Tungsten Gri
    1.4 ACT Highline DSG ,
    Discovery pro + Easy open/close

    Bu hayalet göstergeye alışmak lazım ,birde araç menüsü nü biraz karıştırmak

    novoline 3d paspası malum alışveriş sitelerinde buldum ( başka yer satıyor mu bilmem ) sanırım bunu sipariş edeceğim
    bagaj havuzu nu almayabilirim ( sanırım sadece serviste orjinali var ) zira bagaj yönetim sistemi çok kullanan biri olduğumdan bagaj havuzu buna engel olacaktır.

    Carplay bluetooth a engel olarak kablo ile iletişim yapıyor, ama konuşma ve müzik dışında TR de çok işe yaramıyor , nav ciddi kötü zira apple maps kötü keşke google maps çalışabilseydi.
    Apple müzik 3 ay üyelik ücretsiz denemesi alacağım
    Aile içinde geçerli olduğundan ailecek deneyip göreceğiz, Ancak spotify 320 kbps ile daha iyi kalite sunuyor gibi onu da deneyip karar vereceğiz sonuçta ses sistemi standard olduğundan çok fark etmeyebilir.
    HARPAGON, ETO77 and femre1840 like this.
  56. #928
    offline
    Tripanazomi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    68

    selamlar listede 20. sıradaydım B7 variant DSG higline ile , eski aracı yeniledik , yani hala listedeyim ama güncelleyelim dedim.

    2017 - B8 variant
    Tungsten Gri
    1.4 ACT Highline DSG ,
    Discovery pro + Easy open/close

    Bu hayalet göstergeye alışmak lazım ,birde araç menüsü nü biraz karıştırmak

    novoline 3d paspası malum alışveriş sitelerinde buldum ( başka yer satıyor mu bilmem ) sanırım bunu sipariş edeceğim
    bagaj havuzu nu almayabilirim ( sanırım sadece serviste orjinali var ) zira bagaj yönetim sistemi çok kullanan biri olduğumdan bagaj havuzu buna engel olacaktır.

    Carplay bluetooth a engel olarak kablo ile iletişim yapıyor, ama konuşma ve müzik dışında TR de çok işe yaramıyor , nav ciddi kötü zira apple maps kötü keşke google maps çalışabilseydi.
    Apple müzik 3 ay üyelik ücretsiz denemesi alacağım
    Aile içinde geçerli olduğundan ailecek deneyip göreceğiz, Ancak spotify 320 kbps ile daha iyi kalite sunuyor gibi onu da deneyip karar vereceğiz sonuçta ses sistemi standard olduğundan çok fark etmeyebilir.

  57. #929
    offline
    ozyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    06/10/2016
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011
    Mesajlar
    50

    Cevap: Variant sahipleri listesi

    Passat Turkiye merhaba. Sahibinde de bizim araçlara bakarken bir tanesinde şöyle bir aksesura denk geldim. Uzun yolda arkadakiler için düşünülmüş birşey mi yoksa ben mi yanılıyorum. Gerçi bir kaç farklı kombinasyonla aratmama rağmen böyle birşey de bulamadım. Bilgisi olan varmıdır. Tam olarak özelliği nedir? İsmi nedir ?


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ETO77 bunu beğendi
  58. #929
    offline
    ozyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    50

    Passat Turkiye merhaba. Sahibinde de bizim araçlara bakarken bir tanesinde şöyle bir aksesura denk geldim. Uzun yolda arkadakiler için düşünülmüş birşey mi yoksa ben mi yanılıyorum. Gerçi bir kaç farklı kombinasyonla aratmama rağmen böyle birşey de bulamadım. Bilgisi olan varmıdır. Tam olarak özelliği nedir? İsmi nedir ?


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  59. #930
    offline
    Piyerloti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Eyüp Sabri
    Üyelik Tarihi
    06/02/2017
    Yer
    Rottweil / Almanya - Istanbul / Türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2013
    Mesajlar
    179
    RW MG 2008

    Cevap: Variant sahipleri listesi

       HARPAGON Nickli Üyeden Alıntı
    Selam arkadaslar...
    Persembe gunu internet uzerinden siparisini verdigim lastiklerim Cuma ogleden sonra elime gecti. Surat kargo beni gercekten sasirtti, daha onceki tecrubelerime dayanrak ankaradan istanbula 2-3 gunde gelmesi gerekirdi

    Lastikleri gorsel olarak gercekten cok begendim. Kaucuk olarak gayet yumusak ve yanaklari oldukca saglam gorunuyor. Yanaklardaki jant koruma cikintisi da son derece basarili.

    Passat Turkiye

    Passat Turkiye

    Lastiklerin teknik verileri de oldukca basarili, yakit tuketimi C, islak zemin performansi B ve ses yuksekligi olarak 72db bir degere sahip...

    Passat Turkiye

    Lastigin profili de yakindan bakinca hosuma gitti, su tahliye kanallarinin yapisi ve oluk aralari ile profil derinligi gayet guzel...

    Passat Turkiye

    Bu arada lastikler 2016-47. Hafta uretimiymis.

    Passat Turkiye

    Tanesini guzel bir indirim ile birlikte 269TL'ye aldim. Dun aksam baktim indirim orani dusmus ve 279TL olmus.


    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hayirli ugurlu olsun da ama bence bildirim tablosunda ki harflere göre (B) ve (C) 72 db olan yerlerde (A) ve (B) ve 68 db olan lastikleri tercih etseydiniz kuru yolda asinma gürültüsü az olur yakit da az tüketir islak yolda fren mesafesu de kisa olur diye düsünüyorum ben dün akdim dunlop sport bluerepronzsa etiket i (A) islak yolda frenmesafesi (B) yakit tasarufu 68 db ise yoldaki asinma gürültüsü ama genede bunlar bütceye bagli aralarinda fazla fiyat farki yoktur 3 asagi 5 yukari arac sürerken gürültü yok hic.kismet olursa izine geldigimde aracimi sürersen fark edebilirsin Alper kardesim.

    Saygilarimla
    HARPAGON bunu beğendi
  60. #930
    offline
    Piyerloti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mesajlar :

    179

       HARPAGON Nickli Üyeden Alıntı
    Selam arkadaslar...
    Persembe gunu internet uzerinden siparisini verdigim lastiklerim Cuma ogleden sonra elime gecti. Surat kargo beni gercekten sasirtti, daha onceki tecrubelerime dayanrak ankaradan istanbula 2-3 gunde gelmesi gerekirdi

    Lastikleri gorsel olarak gercekten cok begendim. Kaucuk olarak gayet yumusak ve yanaklari oldukca saglam gorunuyor. Yanaklardaki jant koruma cikintisi da son derece basarili.

    Passat Turkiye

    Passat Turkiye

    Lastiklerin teknik verileri de oldukca basarili, yakit tuketimi C, islak zemin performansi B ve ses yuksekligi olarak 72db bir degere sahip...

    Passat Turkiye

    Lastigin profili de yakindan bakinca hosuma gitti, su tahliye kanallarinin yapisi ve oluk aralari ile profil derinligi gayet guzel...

    Passat Turkiye

    Bu arada lastikler 2016-47. Hafta uretimiymis.

    Passat Turkiye

    Tanesini guzel bir indirim ile birlikte 269TL'ye aldim. Dun aksam baktim indirim orani dusmus ve 279TL olmus.


    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hayirli ugurlu olsun da ama bence bildirim tablosunda ki harflere göre (B) ve (C) 72 db olan yerlerde (A) ve (B) ve 68 db olan lastikleri tercih etseydiniz kuru yolda asinma gürültüsü az olur yakit da az tüketir islak yolda fren mesafesu de kisa olur diye düsünüyorum ben dün akdim dunlop sport bluerepronzsa etiket i (A) islak yolda frenmesafesi (B) yakit tasarufu 68 db ise yoldaki asinma gürültüsü ama genede bunlar bütceye bagli aralarinda fazla fiyat farki yoktur 3 asagi 5 yukari arac sürerken gürültü yok hic.kismet olursa izine geldigimde aracimi sürersen fark edebilirsin Alper kardesim.

    Saygilarimla