Passat Turkiye Sitesine Hoşgeldiniz!
Üye Ol

2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Like Tree1Beğeniler
  • 1 Yazan HeRakLeIoN

Konu: RNS 510 sorunu. swl initialisation in progress

  1. #1
    HeRakLeIoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    20/04/2011
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    Mesajlar
    43

    RNS 510 sorunu. swl initialisation in progress

    Arkadaşlar merhaba

    F versiyon RNS 510 sahibiyim ve üç yıldır sorunsuz kullanıyordum. Arabam üç gündür garajdaydı ve bugün çalıştırdığımda RNS üzerinde siyah ekranda ufak puntolar ile 'swl initialisation in progress... please wait' yazdı.

    Ardından cihaz açıldı ve komple resetlenmiş vaziyetteydi. Dil Almanca, ayarlar fabrika çıkışı hatta geri kamera tanımlanmamış şekilde cihaza.

    GPS çalışır durumda, SD kart ve HD'deki dosyaları görüyor ama çalmıyor, hatta BT kit de dahil olmak üzere cihazdan arabaya hiç ses aktarımı olmuyor. Ayarlardan dili değiştirmeye çalışıyorum takılıp kalıyor. Gene ayarlardan reset denedim olmadı. Sağ ok + sol ok + yıldız tuşu2 kombinasyonu da olmadı.

    Alet kafayı yedi durup dururken. Yurt dışı forumlara baktım ama işe yarar birşey bulamadım. Bir iki yerde alet patladı geçmiş olsun dediler. SWL recovery disk diye bir metot ile kurtarma yönteminden bahsedenler var.

    Aranızda bukonu ile ilgili bilgi sahibi veya tecrübe eden var mıdır?

    Cihaz F versiyon, HW: H60, FW:3970, Harita: Doğu Avrupa 7921.

    Kafayı yemek üzereyim...

  2. #2
    HeRakLeIoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik Tarihi
    20/04/2011
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    Mesajlar
    43

    Cevap: RNS 510 sorunu. swl initialisation in progr

    Yazılım sürümü yeni bir versiyona güncellenerek sorun çözüldü. Neyse ki sorun donanım ile alakalı değil yazılımsalmış.
    kagan ateş bunu beğendi

  • Konu Değerlendirmesi:RNS 510 sorunu. swl initialisation in progress

  • 5 üzerinden puan aldı.
    Toplam: 0 kişi oy verdi ve 1 yorum aldı. Arkadaşlar merhaba F versiyon RNS 510 sahibiyim ve üç yıldır sorunsuz kullanıyordum. Arabam üç gündür garajdaydı ve bugün çalıştırdığımda RNS üzerinde siyah ekranda ufak puntolar ile 'swl initialisation in progress... please wait' yazdı. Ardından cihaz açıldı ve komple resetlenmiş vaziyetteydi. Dil Almanca, ayarlar fabrika çıkışı hatta geri kamera tanımlanmamış şekilde cihaza. GPS çalışır durumda, SD kart ve HD'deki dosyaları görüyor ama çalmıyor, hatta BT kit de dahil olmak üzere

LinkBacks (?)


Bu Konudaki Etiketler

Yukarı

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64