PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : drl gunduz led



Memo
09 05 2014, 23:38
Merhaba arkadaslar aracima gunduz led montaj edecegim elektrik baglantisi hakkinda bilgisi olan, yardimci olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Elektriği park lambalarindan alsam bir sorun olurmu yada baska nasil elektrik alabilirim. Yardimlarinizi bekliyorum. Herkese teşekkürler şimdiden.

umkoc
10 05 2014, 07:25
Park lambalarından olmuyor.Park lambalarının çektiğı akım aracın beyninde kayıtlı.Paralel bağlantıda arıza lambası yakıyor.Ben iki gün uğraştım.Sonunda sol tarafta bir kablo demeti var.Orada onlarca kablo içinden (iki üç sefer sigorta attırarak) kontak anahtarınin olduğu kabloya bağlantı yapabildim.Şimdi gece gündüz kontağı açınca ledler yanıyor.Tavsiyem bir oto elektrikçisinden destek almanız...

acı
10 05 2014, 08:47
Vag ile uzunları gündüz farı yapabilirsiniz, DROZİA İsmail Abi'nin aracı buna örnek, bence ledle falan bozmayın aracı ben duster ve dobloya bile takmıyorum.

Memo
10 05 2014, 09:02
Ümit bey öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler. Aslında elektrik işlerine elim yatkındır ama iş araçtan bir kablo almak olunca insan tereddüt edmiyor değil dediğiniz gibi en iyisi oto elektrikçime gitmek olacak. Tekrar teşekkürler.