PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dönüş Farları Hk.



MRTKLC
30 12 2013, 16:38
Herkese Merhaba,

aracıma dönüş esnasında sis farı desteği özelliğini açtım fakat bu özellik sadece farlar yanık haldeyken devreye giriyor yani lambalar 0 - Auto ve park şeklindeyken kesinlikle dönüş farlarım yanmıyor,
vagcom'da farklı bir işaretleme mi yapılıyor yoksa tüm araçlarda mı bu şekilde.

yardımlarınızı rica ederim.
iyi forumlar.

mmcakmak
30 12 2013, 17:53
Bu özellik far sensörüne göre gece kullanılan bir özellik, outo da gündüz kullanamazsınız. B7 araçlarda far anahtarını sürekli kısa far pozisyonunda tutuyorsanız, bu durumda kontak kapandığında far da kapanıyor, ancak bu şekilde aracın farlarını karanlık modunda kullandığınız için gündüz de dönüşe duyarlı sis farı özelliğini kullanılabiliyor. Sizin aracınız profilinize göre B6 kasa olmalı. Sanırım sizde de ynı olmalı. Farların açık olması koşulıyla bunu kullanmak isterseniz bir deneyin derim.

Emre_4758
30 12 2013, 18:00
Merhaba.Dönüş farının çalışması için kısa farın açık olması lazım.Auto konumunda akşamları çalışır kısa far açık olacağı için.Onun dışında sıfır/park/(gündüzken) auto konumunda dönüş farı çalışmaz.

MRTKLC
31 12 2013, 12:34
benim gözlemlediğim farları kapalı vw modelleri sis farlarını yön olarak kullanıyor, sanırım bu yeni beyinli araçlar için geçerli.

Cevaplarınız için teşekkür ederim,