PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Aracım İçin Kısa Vade Aksesuar Önerileri



mmcakmak
24 10 2013, 15:51
Herkese merhaba,

Yarın nasipse 2012 1.4 tsi comf. Passatımı teslim alacağım. İstanbul'da birkaç gün kalıp Pazartesi Kayseri’ye döneceğim. Kayseri malum, aksesuar için fazla bir alternatif yok. 1-2 gün içerisinde İstanbul’da yapılabilecek iyileştirme neler var, sizden destek, tavsiye benim aklıma gelenler için geliştirmeler istiyorum.

Benim aklıma gelenler:
(Bunlar Ender Elektronikte olanlar hepsini bir arada bir orada buldum)

*VAG COM
-Araç camlarını açık bırakıp kapıları kitledikten sonra yağmur yağmaya başlarsa camların otomatik kapanması (yağmur sensörlü araçlarda)
-Ön cama su sıktıktan 5 sn sonra akan suyun otomatik silinmesi
-Çok ani frenlerde dörtlü flaşörlerin otomatik yanması
(Bunlara ne eklenebilir tavsiyeye ihtiyacım var)

* Philips Xenon

* Plaka Üstü Led Aydınlatma

* Spor Pedal Seti

Bunlar haricinde çok fazla maliyeti olmayan (malum araç için bayağı yoruldum) aklınıza gelen ve İstanbul’da yapabileceğim şeyler varsa paylaşabilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim, herkese kazasız bol keyifli sürüşler.

mmcakmak
24 10 2013, 15:54
Bir de üzerinde rcd 510 var bunun için de var olan özellikleri haricinde kullanabileceğim, açtırabileceğim özellikler varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim. Herkese kazasız bol keyifli sürüşler.

errddm
24 10 2013, 16:23
araç 2012 model olduguna göre b7 kasa olması lazım..

Philips xenon secenegını tavsıye etmem..B7 kasa xenonsuz araçlarda mercek malesef yok..MErceksiz fara yapılan xenon uygulamalarda karşıdan gelen şöforun oldukça gözünü alır..

RCD 510 için açılabiliecek bir özellik bulunmamaktadır malesef..

Kapı ve ayak altı ışıklandırmaları ender elektronikte kısa zaman içerisinde yaptırabilirsiniz..Ender elektronikğin sitesinde zaten yapılabiliecek olan herşey yazıyor..