PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Siteyle fazla mı uğraşılıyor??



drkayzer
04 04 2012, 18:51
..............

VW_Passat
04 04 2012, 19:01
Bugünlerde bir ayarlar yapiliyor ama bizim yararimiza mutlaka :)

srcn09
04 04 2012, 19:04
Arkadaşlar kafamı kurcalayan bir konu bu. Sitenin görünümü, işlevi ile fazla uğraşılıyor gibi geliyor bana. Tamam DH gibi 12 yıllık tema kullanmak da doğru değil ama bu da uygun değil düşünüyorum. Örneğin sık sık tema ve renk değişimi, rütbelerin ve simgelerin değişmesi, mesaj sayısı ve motorun yazdığı bölümün sık sık şeklinin değişmesi, istatistik ve son mesajların yazıldığı bölümün sık sık değiştirilmesi(en son da en çok mesaj yazanların gösterildiği bölüm kaldırıldı), bana biraz tuhaf geliyor siz ne dersiniz??

Forumumuz yeni kuruldu malum 1.yaşımızı kutladık bazı şeyleri oturtmaya çalışıyoruz yeni şeyler farkedince adminlerimiz bizleri kırmayıp eklemeye çalışıyorlar yani birde siz tarafsız açıdan bakın ne düşünürdünüz ?

Bir üye çıkıyor sol tarafta şu olsun bu olsun bir üye de olumsuz şeyler söylüyor forum yönetimi elinden geldiğince bizler için iyi şeyler yapmaya çalışıyor birşeyleri oturtmaya çalışıyorlar oturduktan sonra zaten ellenmez kolay kolay

RadaR65
04 04 2012, 19:07
değişim illaki iyidir. forumumuz 1 yaşına girsede daha (bence) yeni sayılacak bir forum. ben değişikliği kötü bulmuyorum.

şu andaki temanın da bir daha değişeceğini sanmıyorum. her şey gayet stabil ve yerinde çalışıyor. uzun uğraşlar sonucu buralara kadar geldik.. Plakalarımız tam oturdu, sayfa sağ sol scrool bar kaldırıldı, isim soyisim geldi. ve daha bi kibar görünüm seçildi. benim açımdan sıkıntı yok. hataları tespit edip konu açmaya her zaman hazırım.

daha çalışmalar devam ediyor. bunu dışarıdan anlamak çok da zor değil!

hani yönetimin signatüründe; "her zaman yanınızdayız" yazıyorya; benden yönetime cavap.

"BİZDE SENİN!" :))

drkayzer
04 04 2012, 19:26
görüşleriniz için teşekkürler herkes memnun galiba ama ben gene de biraz fazla uğraşıldığı düşüncesindeyim :)

drozia
04 04 2012, 19:56
olum sizlere fazla bu site ne yapsalar yaranamıyorlar:))) :)))

drozia
21 01 2013, 09:17
Evet bu aralar gerçekten gereksiz değişikliklere gidildi.. Kusura bakmasın kimse..

Taner Göde
22 01 2013, 08:12
Renklere birşey diyemem belki ama bu resim küçültme bariz bir şekilde hoşuma gitmiyor. Sebebi de YAZI MATERYALİ ve GÖRSEL MATERYALİN birbirini destekler nitelikte olduğu.

Bu bir broşür değil ki önce OKU sonra BAK olsun. Buradaki paylaşımlarda "Aşağıdaki resimde gördüğümüz gibi" ve "Şurada da şöyle bir resim var" gibi referanslar veriyoruz. Açıklamanın gücü resim ortada olmayınca ortaya çıkamıyor.

Çok sönük ve küçük kalıyor.

Bu üyelerin mesaj yazma şekli, sıklığı ve adedine de yansıyor.