PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2016 Passat B8 Yağmur Suyu Tahliye Sorunu (VİDEO)



Olvido
20 04 2017, 00:06
<font color="#333333"><span style="font-family: &amp;quot">
https://www.youtube.com/watch?v=_geLXcrA0BI


https://www.youtube.com/watch?v=BFTdJQZWPO0&amp;feature=youtu.be

2016 Passat B8 | Ön camdan tahliye edilemeyen yağmur suyunun sürücü camı kenarından akması.

Ön veya yan cam fitillerinde veya plastiğinde gözle görünür fiziksel bir yırtık, deforme veya başkaca hata bulunmamaktadır. Yetkili Servis sorun olmadığını, rüzgarın yönüne göre bunun yaşanabileceğini ifade etmektedir. Fakat aynı hava ve yol şartlarında veya aynı güzergahın tersi istikametinde gidildiğinde diğer (yolcu) camda herhangi bir problem yaşanmamaktadır.

Videoda her ne kadar küçük bir meseleymiş gibi görünse de, bu şekilde yapılan uzun bir yolculuk süresince yağışlı havada sileceklerin suyu ön cam kenarlarına dağıtmasıyla yoldan sıçrayan kirli su yan camın büyük çoğunluğunu kapatmakta ve aynayı görmeyi engellemektedir.

Can
20 04 2017, 00:10
Tasarım hatası.. Sadece Passatta değil benim Poloda da benzer bir sorun var,yağmurlu havada beklemiş aracın camını açar açmaz şaar diye olduğu gibi cam düğmelerinin üstüne akıyor su. Bu ve buna benzer sorunları çoğu araçta görüyorum gerçi,aracın tasarımını bozmamak adına yapılabiliyor..

mavincan
20 04 2017, 10:43
Rahatsız edici bir durum. B-C segmenti farklı marka ve model pek çok aracım oldu ama hiç birinde bu kadar sıkıntılı bir durum yoktu (suzuki sx4 hariç, resmen aynadan su püskürtüyordu cama)