PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fren yaparken ses gelmesi



Muhammet Mustafa
10 02 2017, 23:44
Arkadaşlar İyi geceler,
Bugün akşam 2012 1.4 tsi pasaatımla ilerlerken bir anda frene bastığımda (Frenin ortalarından sonuna doğru) demir sürtmesi gibi ses geldi.Sürekli yapıyor fren yaptığımda ve ciddi şekilde rahatsız edici bir ses.Sese dikkat ettiğimde sol arkadan geldiğini anladım.İnip lastikleri kontrol ederken sol arka lastiğin balatasının bittiğini fark ettim.Merak ettiğim konu Balata dışında birşey olma ihtimali var mıdır? Birde servise kadar yaklaşık 30 km yol gitmem gerek herhangi bir sıkıntı olur mu?
Bilgilerinize çok ihtiyacım var,aklımdan çıkmıyor şimdiden çok teşekkür ederim.

Aziz_bs2001
11 02 2017, 09:51
Merhaba Muhammet bey arka balatalarınız bitmis ben aynı sekilde ankaradan bodruma gittim (750 km) muzik sesini bastıran ses dısında bir problem olmadı ama belli süreden sonra diske zarar veriyor. Ayrıca sahsi fikrimdir dogus otoda balata icin yüksek tutar ödemenize gerek yok dısarıdan cok daha uygun fiyata degistirebilirsiniz cünkü dogusta verdiginiz parayla dısarıda on arka degistirirsiniz :)

Muhammet Mustafa
11 02 2017, 16:34
Çok teşekkür ederim Aziz Bey,biraz önce yaptırdım.Sorun arka balatalardaymış.Dediğiniz gibi dışarıda yaptırdım ve çok daha uyguna geldi.İlginiz için tekrar teşekkür ederim,keyifli ve kazasız sürüşler olsun inşallah :)