PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.5 yıl sonra yeniden merhaba



alnescafe
12 10 2016, 01:15
SELAM arkadaşlar 1.5 sene önce kapatılan yeni kasa passat başlıgından dolayı form yönetimine kızıp form u takibi bırakmıstım.

2017 de yeni motorlarla gelecek passat almayı planlıyor um biraz bilgi bulur paylaşımları okurum diyerek tekrar form a giriş yapalım.

Dedik kabul ederseniz. Ama form da sanki 15 temmuz darbesi gibi darbe olmuş . Birbirimizi görmesek de el sıkışıp tanışmasak ta bazı şeyler arkadaşlık iç güdüsüyle ,

saygıyı sevgiyi bitirmeden huzuru bozmadan devam eder her üye istediği başlığa kendi hür iradesiyle yazar bazan yere çarpar bazende göklere çıkarırdı aracını .

size ne içirdiler de tartışıyorsunuz diyeceğim olmuyacak. Benide ilgilendirmez zaten....

Yeni aracım demiyorum 18 ay oldu alalı ipek mavi 1.4 dizel DSG polo cofort 40.000 km devirdik.

KABUL GÖRÜRSEK yeni eski üyelerden yarında 1.5 dizel tsı başlığını açıp her üyeden arkadaştan bu makyajlanacak passat ın diyorum ufak dokunuşlarında olucanı tahmin ederek. yorum ve bilgilerini paylajmanızı bekliyorum.

BMW
12 10 2016, 01:20
Tekrar hoş geldiniz diyeceğim ama hoş bulacak bir şey var mı ya da kaldımı orası meçhul ve soru işareti ... :) Yeni aracınız hayırlı ve uğurlu olsun.Kazasız belasız binmek nasip olsun.Yeni açacağınız başlığı bekliyoruz. :)