PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat B7 Kaza (Haberden Alıntı)



firatciftci44
06 10 2016, 23:33
çok uzun yazmaya da gerek yok aslında. takla atmaz, sağlam, güvenli falan filan deriz çoğu otomobil için. kaza yerini iş icabı araziden çalıştığım kuruma dönerken gördüm (kazadan 1 saat sonra ordan geçtim). kavşakta fiorino nun nasıl vurdu da passatı ters çevirdi sorusu hala kafamda, cevaplayamadım ama olabiliyormuş. kazanın nasıl olduğu araçların o anda hangi yöne baktığı ve ne hale geldiği hiç anlaşılmaz zaten. o anı Allah yaşatmasın hiç kimseye. en azından bu görüntüleri görmemiz sanıyorum bizlere ibret oluyo ve bilinç altı yer ederek bizler daha tedbirli oluyoruz diye düşünüyorum. sevindirici olan hayatını kaybeden kimsenin olmaması..
haberi paylaşmamdaki amaç tabi ki passat çürük demek için değil, bunca yıldır forumdayım benimle passat arasındaki bağımı bilen bilir :) her an herşey olabilir. ibret almamız lazım. kazasız sürüşler.
alttaki linkte bulunan haber içerisinde videolu görüntü mevcut.
Adıyaman'da Trafik Kazası: 7 Yaralı (http://www.haberler.com/adiyaman-da-trafik-kazasi-7-yarali-2-8831669-haberi/)
2465824659

SELÇUK
07 10 2016, 00:00
Çok süratli vurmuş belli. Allah korusun can kaybı olmaması en büyük şans.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Selres
03 12 2016, 11:27
Allah korusun. vurus acısı çok önemli. internette ufacık arabalar kocaman arabaları tek dokunuşta ters düz ediyor. dikkatli olmak lazım.

sarı ışıklar hadi son şansın kaptır geç değil. ayağını gazdan çek frene hazırlan olduğunu artık insanlarımıızın anlaması lazım.