PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Servis Aracımı Bakımda Vurdu



ARSLANEVREN
24 09 2016, 23:48
Mrb. 24 eylül 2016 yani bugün 2015 model passat aracım 1 yıllık periyodik bakım için Ankara Akdoğanlar servisine saat 14,00 da randevum vardı benim acil bir işim çıktı 12;45 te aracı götürdüm ve aracımı teslim almalarını bakımı da normal saatinde yapmalarını istedim. Resepsiyonda ki görevli ekraninda gerekli kontrolleri yaptıktan sonra bana neredeyse bağırma noktasında erken alamayız tam saatinde getirseydin ne yapalım gibi akıl almaz derecede ters yanıtlar verdi ve tartıştık. O esnada oranın ortaklarından biri olduğunu düşündüğüm birine ulaştım ve o kişi sayesinde aracı teslim aldılar. Resepsiyondaki arkadaş sanki küfür eder tavırlarla aldı.. akşam aracımın 17.30 da çıkacağı ni söylediler ve o saatte orada oldum. Benimle bir bayan arkadaş ilgilendi gayet nazik şekilde.Bakim takibini yapan personel geldi yapılanı anlattı aracimin yikamaya yetismedigini soyledi bana aracı sağlam teslim aldığıma dair imzayı attırdı. Ve ödemeyi yaptım. Bayan oto parka götürdü beni araca tam binecekken etrafına bir bakayım diye içimden bir şeyler geçti. Aracın daha önüne geldiğimde sağ önden aracımı sürtünme sonucu derin çizikler ve boya kazintıları içinde gördüm. ( hemen ben bu aracı teslim almam dedim bütün personel başımıza birikti kimi yok daha önce olmuş diyor kimi kamera kayıtlarına bakalım diyorlar ama ben hadi deyince kimse gelmiyor. ... sonra epey tartıştık servisin boya sorumlusu ustası geldi pasta çekelim olmazsa boyayalim dedi. Ancak benim aracım hatasız boya yapılmasını kabul etmeyecegimi ve aracı neden bana bu şekilde bilgi vermesen teslim etmeye çalışmalarına kimse bir cevap vermedi. .. sonuc olarak pasta çektiler ve aracım çizikler içinde hala. Ne yapacağım bilemedim canım cok sikildi. Bu işin peşini bırakmak istemiyorum. Bana bir akıl verin...

brkpls
25 09 2016, 00:33
Kamera kayitlarini inceleyin hatta birer kopyasini alin verirlerse ki vereceklerini sanmiyorum eger bir cozum sunmazlarsa savciliga gidip sikayetci olun o zaman essek gibi kamera kayitlarini getirirler ve incelenir zarariniz karsilanir ayrica servislerde islemler sirasinda araclarin basina gelebilecek durumlar icin bir sigorta mevcut diye biliyorum.
Gecmis olsun.

London
25 09 2016, 01:24
Burda Araci servise birakirken once gorevli gelir aracin etrafini ve icini inceler ve ardindan araci kabul eder.
Servis asamasinda hersey olabilir ve bu durumda arac sahibi kesinlikle sorumlu degildir.Ancak araci verirken servis yetkilisi imza atmali.
Yoksa kim vurdu olur.Bu sistemi kesinlikle Turkiyeye getirmeli.Kimse sorumluluk almak istemez.
Gecmis olsun umarim sorunsuz bir sekilde yaptirirsiniz

Saygilar

passatonr
25 09 2016, 08:02
Burda Araci servise birakirken once gorevli gelir aracin etrafini ve icini inceler ve ardindan araci kabul eder.
Servis asamasinda hersey olabilir ve bu durumda arac sahibi kesinlikle sorumlu degildir.Ancak araci verirken servis yetkilisi imza atmali.
Yoksa kim vurdu olur.Bu sistemi kesinlikle Turkiyeye getirmeli.Kimse sorumluluk almak istemez.
Gecmis olsun umarim sorunsuz bir sekilde yaptirirsiniz

Saygilar

Bizim sirket araclarini normal özel servise veriyoruz. Orda dahi dediginiz islem uygulaniyor. Teslim alacagi zaman aracin tum boya/kaporta kusurunu isaretliyor. Ona gore imzalatiyor. Teslim ederkende birlikte dolastiriyor mutlaka. Bahsettigim yer cok buyuk bir yer degil en fazla 3 lifti bulunan bir tamirhane. Ama benim gozumde Dogus'tan bile bin kat daha buyuk...:))

Konu sahibinede Allah sabir versin. Kolay is degil...

tar75
25 09 2016, 11:19
Öncelikle geçmiş olsun bence içinize sinmiyorsa aracı servise boyatıp oluşan değer kaybını yine servisten talep edin

tunch07
25 09 2016, 15:31
Sağ ön dediğinize göre tampon diye düşünüyorum. Bence takmayın kafaya servis boyasın sonuçta tampon bu çizilirde vurulurda öbemli olan kaportaya bişe olmaması

Maverick_77
25 09 2016, 16:19
Servislerin Garaj Mali Sorumluluk adı altında sigorta poliçeleri mevcuttur. Çalışanların müşterilere müşterilerin mallarına gelebilecek hasarlar, yanlış onarım / bakım sonucu müşteri araçlarına gelecek hasarlar, test sürüşlerinde yine müşteri araçlarının hasara uğramasına vs teminat sağlanır.
Sizin hasar servis ve çalışanlatr tarafından oluştuğu için sigorta kapsamında ödenecektir zaten. Aracınızda boya istemiyorsanız ilgili parçanın değişimini talep edebilirsiniz. Onarılabilecek bir parçanın değişimini sigorta tarafına yıkamayabilirler ama müşteri memnuniyeti adına taşın altına ellerini biraz sokmaları gerekecek
geçmiş olsun tekrardan

murat mahmut
25 09 2016, 22:04
valla stresli bir durum... direk imza atırmaları konusunda haklısınız ...ama buyuk ıhtımal aracı surtturen korkudan söylemedi ustasına onlarda sorunsuz arac teslim ettiklerını sandı...

HKNNET
26 09 2016, 03:33
Akdoğanlar? Aydoğanlar olmasın o? [emoji848]
Geçmiş olsun.


Sent from my iPhone using Tapatalk

funky34
26 09 2016, 15:54
Bahsettiğiniz servis yetkili VW servisi ise konuyu VW Dialog hattına iletin. İstanbul'da Doğuş oto aracın 4 tarafından fotoğrafını çekmeden servise almıyor.

Emre Fırat
27 09 2016, 09:49
Karakola başvurup durumu anlatip kagit alin gidip kayitlari alin oncelikke 5dklik islem bu inşallah kayitta cikar

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kahtalı_mıçı
27 09 2016, 14:25
Çok geçmiş olsun.

Moralinizi bozmak istemem ama karakol, bir sonraki aşaması mahkeme falan bunlar size zaman ve para kaybından başka birşey getirmez. Servisle konuşup anlaşma yönüne gitmenizi tavsiye ederim. Sanırım zaten servis, ücretsiz onarım yapmayı teklif etmiş. Kaporta da herhangi bir kusur yoksa plastik aksam olan tamponun boyanmasında bir engel yok. Herkes biliyor ki araç satışında boya ölçme cihazlarıyla sadece kaportaya bakılıyor, tamponlar dikkate bile alınmıyor.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ZiyaretciÜye
27 09 2016, 18:06
öncelikle gecmıs olsun . bu vw gerek servıste gerekse satısta ınsan gıbı muamele yapmıyor .benım yegenım var 19 - 20 yaslarında . kendısı tıcaretle ugrasır . halı vaktı yerındedır . bı gun vw bayısıne gıtmıs cocuk passatı test edeyım dıye . satıs temsılcısı bunun yası ufak dıye zar zor teste cıkarmıs , kucumsemıs , alaycı tavırlar sergılemıs . cocuk soru sormus ters ters yanıt vermıs . neredeyse kalk defol gıt dıye bakmıs yegenımın suratına . ama yegenım bı canta parayla gıtseydı oraya kı gıdebılırdı de emınım yapılan muamele cok baska olurdu . tabırıyle usak olurdu usak . cay kahve ıkram ederdı . ve cocuk daha sonra dedı kı sırf su muameleden oturu almadım dedı . gıttı ford focus aldı kendıne . pasa pasa bınıyor sımdı . benım anlamadıgım buna ragmen bu fırma nasıl halen satıslarına son surat devam edebılıyor . keske kımse almasa da gerı gorus kamerasını bıle opsıyonel olarak sunan hızmetten ve de anlayıstan yoksun paraya tapan bu fırma ıflas edıp gıtse . skoda super b passattan daha ıyı ama sırf marka yuzunden skodaya kımse bakmazken bu herıfler bu muamelelere ragmen paraya para demıyor . ben sahsen 150 bin passata verecegıme gıdıp 125 bıne super b aldım . tepe tepe bınıyorum passata oranla eksıgı yok fazlası var . gayette memnunum . umarım sorunun cozulur . tekrar gecmıs olsun.

funky34
28 09 2016, 20:00
Skoda nin ne yazık ki marka imajı çok öncelerden ürettiği lastiği içe bakan modelle özdeşleşmiş.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi