PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel İnsignia 1.6T Çukurlarda Direksiyonda Oynama?



murat121
24 10 2015, 13:58
Selam arkadaşlar.
Aracım 2010 model Opel İnsignia 1.6t cosmo ve jantlarım cosmo jant. Tekerlek ölçülerim 245 45 18. Sorunum ise pütürlü asfaltta çukurlu yolda ve tek tekerin düştüğü çukurlarda direksiyonum sağa sola çok fazla oynuyor 5cm civarı oynama yok direksiyonda boşluk yok çekme vs hiçbir sıkıntısı yok çokda memnunum aracımdan ancak özellikle düşük hızlarda 20 30 km gibi hızlarda araç sürmek çok sıkıcı oluyor bildiğiniz direksiyonla savaşıyorum. Sizce neden olabilir bu olay bizim insignialara has bir özellik değildir diye düşünüyorum tamam lastik tabanım geniş ama bu kadar oynama fazla geldi.
İnsignia forumunda yazdım ancak pek doyurucu bir bilgiye ulaşamadım. Passat larda böyle bir durum varmı veya yaşadığım olayın çözümü hakkında bir fikir verebilecek arkadaş varsa çok iyi olur.

alpkaya
24 10 2015, 17:59
selam arkadaşlar.
Aracım 2010 model opel insignia 1.6t cosmo ve jantlarım cosmo jant. Tekerlek ölçülerim 245 45 18. Sorunum ise pütürlü asfaltta çukurlu yolda ve tek tekerin düştüğü çukurlarda direksiyonum sağa sola çok fazla oynuyor 5cm civarı oynama yok direksiyonda boşluk yok çekme vs hiçbir sıkıntısı yok çokda memnunum aracımdan ancak özellikle düşük hızlarda 20 30 km gibi hızlarda araç sürmek çok sıkıcı oluyor bildiğiniz direksiyonla savaşıyorum. Sizce neden olabilir bu olay bizim insignialara has bir özellik değildir diye düşünüyorum tamam lastik tabanım geniş ama bu kadar oynama fazla geldi.
Insignia forumunda yazdım ancak pek doyurucu bir bilgiye ulaşamadım. Passat larda böyle bir durum varmı veya yaşadığım olayın çözümü hakkında bir fikir verebilecek arkadaş varsa çok iyi olur.

ön takima baktirmanizda fayda var ..