PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat B6 MFA Gösterge



korn_17
19 06 2015, 13:39
Kendi aracıma yapmış olduğum Passat B6 MFA+ gösterge modifiyesi sonrasında boşa çıkan aracımdan söktüğüm orjinal göstergedir. Fotoğraflar ürünün kendisine aittir. Modifiye aşamasında çekilmiş resimler şu an temizliğini yaptım tertemizdir. Siemens VDO marka, etiketleri üzerinde fabrikanın takmış olduğu orjinal göstergesidir. Göstergenin elektronik tesisatında, kadranlarda, ibrelerde, aydınlatmasında hiç bir sorun yoktur. Sadece keyfe keder yeni göğüse geçme amacı ile yaptığım modifiye sonucunda boşa çıkmıştır. Aldıktan sonra yapmanız gereken tek şey aracınızın km bilgisini yazdırmanız olacaktır. Gösterge içerisinde ya da kadran içerisinde toz filan yoktur.

LCD paneli bozulan ya da aydınlatması bozulan göstergeleriniz için aynı parayı verip LCD panel alacağınıza buyrun size sıkıntısız sorunsuz orjinal gösterge. Türkiye' nin her yerine sıkıntısız kargo yaparım. Pazarlık sünnettir. Makul sınırlar arasında pazarlık yapılabilir. Fiyat zaten uygundur.

İlan için:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...7533645/detay/ (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-passat-gosterge-b6-3c-2005-2010-arasi-benzinli-modeller-icin-217533645/detay/)

Dileyen arkadaşlar için sanalpazar ya da sahibinden üzerinden taksitli satışda yapabilirim.