PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.8T Passat Kalörifer Sorunu



hukuk
24 03 2015, 18:30
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar normalde internette forumlarda gençliğimiz harici son zamanlarda pek aktif olan biri değilim fakat bir haftadır yaşadığım sorun beni internete arama yapmaya bilen arkadaşların tahminlerini duymaya itti.
2005 model 1.8T Highline araca sahibim arabamda motordan gelen sıcak hava üflemesi kısa bir zaman öncesine kadar çalışmaktaydı. Sonra bir kaç kez çalışmaz fakat sonradan açılır oldu ve son uç gündür hiç hava üflemiyor. Kaloriferi açtıgımda cızz cazz diye sesler gelirdi her zaman onlar hala geliyor fakat bir kalorifer motor sesi yok en son çalıştıgında motor pervanesinin en hızlıdan yavaş yavaş azalması gibi bir ses geldi ve sonrasında sizlere bizlere ömür..

Bir klimacı arkadaşa götürdüm kalorifer petegine bakmam lazım bunun için ön göğsün açılması gerek dedi ben o fikre tanaşmadım, interneti araştırdım bu petek temizleyici makinaalr varmış ama ben klima motorunda sıkıntı olduğunu düşünüyorum bu motoru kendim çıkaramaz mıyım, yahut çıkarmak kolay mıdır. Sanki polen filtresinin altındaydı gibi aklımda kalmış internetten araştırdım bulamadım.Yardım ederseniz de etmezseniz de şimdiden herkese teşekkürler, iyi akşamlar.