PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.8 tsi dsg yardım



bay75tr
16 12 2014, 13:02
ustalarım yardımcı olursanız sevinirim konu kısaca şöyle:

sorunumun dsg şanzıman yada dsg kavrama hakkında yada mekatronik arızasıda olabilir mi başka bir arızamıdır tam olarak bilmiyorum.
aracım 1.8 tsi 160 hp passat , aracım yaklaşık 3 ay önce 1 den 2 ye geçerken oluşan titremeden dolayı kavrama değişti.Kavrama değişmeden öncede olan bir başka rahatsızlık veren bir durum vardı ve o durum hala devam ediyor.durum şöyle aracı normal kullanımda yavaşlarken vites 2 ye kadar iniyor tam durmadığım için vites 2 de kalmaya devam ediyor buraya kadar herşey normal fakat tekrar hızlanmak için gaza bastığımda hemen tepki vermiyor sanki olurya düz vites kullanırsın 2 de kalkmayı denersin araba zorlanarak hareket eder aynen öyle oluyor.Bu bir arızamıdır yoksa arabanın normal halimidir.Servis bu durum için normaldir dedi kestirip attı yapılacak birşey yok dedi.Sizlerin fikriniz nedir öğrenmek istedim.

şimdiden sağolun kolay gelsin

sabrican
04 03 2015, 00:36
hocam aynı durum benim aracımda da söz konusu. araçla yavaşlayınca 2 ye kadar düşüyor. ancak tam durmadan 1 e inmiyor. tabi gaza bastığımda ilkten bir sağırlık oluyor arabada. gaza biraz basmak gerekiyor. sanırım tosunun huyu böyle. alıştıktan sonra sorun etmiyorum. ancak şehir içinde biraz gıcık bir durum.