PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava Yastığı (Comfortline) ve Bluetooth Hk.



ttt555
02 09 2014, 13:41
Arkadaşlar Selamlar,

Bir kaç mesajda bahsettiğim şekilde; Comfortline DSG Passat ile aranıza katıldım. Henüz teslimat yapılmadı. Boş zamanlarımda Passat ı araştırmaya devam ediyorum.

Acaba comfortline'da kaç tane hava yastığı olduğunu söyleyebilir misiniz? Bir türlü bulamadım.

Bir de doğuş, orjinal bluetooth kit takmıyormuş. Dışarda taktırırsanız da garanti bozulur dediler. Ne yapacağımı bilemedim.

Ender elektronik kendinden park etme sistemini bile 1100 tlye takıyor. Sitelerindeki rakam bu. Ama yetkili serviste bu parça sonradan takılmıyor. Ankara'daki Doğuş mu bilmiyor, ya da işine mi gelmiyor anlamadım..

kahtalı_mıçı
02 09 2014, 14:18
Yetkili servislerde bu dediklerinizi sonradan araca uygulamasini yapabilecek teknisyen ve kalifiye elemanlari yok.. Sifir siparis verirken opsiyon olarak ekletip fabrikasyon olarak alabilirsiniz ama o zamanda bu sistemlerin birisinde olasi bir ariza ile karsilasildiginda yetkili servis yine kismen caresiz kaliyor.. Ankara'daki servisler ya istanbuldan teknik ekip cagiriyor baktiriyor ya da direk almanya ile online baglanti kuruluyor fabrika bakiyor..
Bluetooth gibi bir parcanin takilmasi aracin garantisi bozmaz.. Cunki orijinal vw kit takacaksiniz, kablo aglari mikrofonu ve varsa baska parcalari hep orijinal olacak.. Servis bluetooth takili oldugunu fark bile edemez aslinda.. Araciniz hayirli olsun, kazasiz surusler dilerim..

Not: Ankara'da Vag Stores var, sahibi Ali Delen.. Elinde bir cok orijinal vw sifir parca var ve kendisi bizzat montaj yapiyor.. Cok titiz calisan bir kisi, kendisiyle iletisim kurmanizi oneririm.. Ankara'dan Eren'in yonlendirmesiyle ulasiyorum derseniz, bir tik daha fazla ilgi alaka gorebilirsiniz.. ;)


iPhone 5'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ttt555
04 09 2014, 08:38
Havayastığı kaç tane :)

Sürücü ve Yolcu ön hava yastıkları diyor katalogda bu 2 tane mi 4 tane mi oluyor.
Sürücü ve Ön yolcu Tavan ve Yan hava Yastıkları da toplamda 4 tane sanırım. Yani toplam 8. Doğru mu sayıyorum yoksa bir hata mı yapıyorum?

mmcakmak
04 09 2014, 08:59
Bu 2 tane evet direksiyon ve yolcu tarafi torpododa

Birer tane on koktuklarda

Tavandan inen her citada 1 tane

Toplam 10 adet


Sent from my iPhone using Tapatalk